A bor és csokoládé kóstolásának elsődleges célja, hogy plusz élménnyel gazdagodjuk. A borhoz kóstolt bonbon minden alkalommal megváltoztatja a bor eredeti karakterét. Egyes esetekben összesimul a bonbon és a bor és egységben haladnak tovább, mint Bodri István borai közül a Bikavér a chilis csokoládéval. Máskor viszont egy-egy jellegzetes jegy kerül kihangsúlyozásra, mint például a Sauvignon blanc esetében, ahol a friss grapefruitos, csalános jegyek közül a bodza kapta a figyelmet a bonbon krémben. A borhoz hangolt csokoládé, mint egy kis mankó, segít felfedeznünk azokat az ízeket, zamatokat, melyek felett lehet, hogy elsiklanánk. Segít a rejtett értékek felfedezésében.

 

Borkóstoló hat féle borral és Bodri Bonnal br. 5.000 Forint/fő: 

Sauvignon Blanc: Bodzás-krémmel töltött fehércsokoládé bonbon

Rozi Rosé: Eper-krémmel töltött fehércsokoládé bonbon

Kadarka: Rózsaborsos-málnakrémmel töltött tejcsokoládé bonbon

Kékfrankos: Meggyes-krémmel töltött étcsokoládé bonbon

Bikavér : Chilis-krémmel töltött étcsokoládé bonbon

Optimus QV: Sáfrányos-szilvakrémmel töltött étcsokoládé bonbon

 

 

 

 

Ajánlatkérés: vendeglatas@bodribor.hu 74/67 67 00 

(Áraink az ÁFA-t tartalmazzák.)