Optimus Étterem | +36 74 67 67 00 | H-CS és V:12:00-22:00 , P-SZ: 12:00-24:00

Esküvők

Kedves Ifjú Pár!

Az esküvő egy örök életre szóló emlék. Ezt mi is tudjuk, ezért ajánljuk figyelmükbe a Bodri Pincészetet, mint igazán különleges esküvői helyszínt.

Elhagyva a város zaját, befelé indulva a természetbe, a Csatári-völgy belsejében érjük el a Bodri-völgyet. Az utat fák, dombok, kis présházak és gondosan megművelt szőlősorok övezik. Elérve Faluhelyet, már messziről látható a pincészet, mely a század eleji szekszárdi paraszti stílus hagyományait őrzi.

Egybefüggő 100 hektáros terület, hatalmas fák, szépen megművelt szőlőteraszok, gyönyörű halastó, a természet illata és teljes nyugalma – ez az igazi “szőlőhegyi romantika”, ami pincészetünknél fogadja.

Ceremóniai helyszíneink térítésmentes biztosítása, illetve egyéb kedvezményeink lakodalmi étel- és ital megrendelése esetén vehetők igénybe.

A birtokon jelenleg 4 vendégház áll a vendégek rendelkezésére összesen 27 szobával, 65 férőhellyel, zárt parkolóval.

Virágost, zenészt, videóst, fotóst és cukrászatot kérésre megbízható helyi vállalkozók közül ajánlunk.

További kérdésekkel kapcsolatban forduljanak hozzánk bizalommal!

Ajánlatkérés: vendeglatas@bodribor.hu  vagy + 36 74 67 67 00

Esküvői menüajánlatok

Szeretnénk figyelmébe ajánlani kifejezetten esküvőkre kialakított változatos menüsorainkat. Összeállításainkban a tradicionális lakodalmas ételeken túl, különlegességek, “Bodri” specialitások is szerepelnek, hogy minden kedves pár kiválaszthassa a számára legmegfelelőbbet ezen az igazán fontos napon.

I. menüsor

7 800 Forint/fő


Vacsora:
o Tyúkhúsleves lúdgége tésztával
o Főtt hús kétféle mártással (paradicsom, fokhagyma)
o Vegyes sültes tál:
• Nászok Ásza (Töltött sertéskaraj rántva)
• Fokhagymás tarja
• Rántott gomba, rántott karfiol
• Gödöllői töltött csirkecomb
o Köretek:
• Friss petrezselymes burgonya
• Rizibizi
• Pirított zöldségek (Ratatouille)
• Friss idénysaláták

Éjféli vacsora:
o „Bodrikutyával” ízesített marhalábszár pörkölt házi galuskával,
faluhelyi savanyúságokkal, kemencében sült kenyérrel

II. menüsor

8 800 Forint/fő


Vacsora:
o Tyúkhúsleves lúdgége tésztával
o Főtt hús kétféle mártással (paradicsom, fokhagyma)
o Vegyes sültes tál
• Párolt lilakáposztával töltött ropogós kacsacomb
• Mangalica sonkával és házi juhsajttal töltött sertésszűz rántva
• Fokhagymás tarjapecsenye
• Mézes pulykamell egészben sütve
o Köretek:
• Friss petrezselymes burgonya
• Rizibizi
• Párolt káposzta egy kis Orsi Rozéval
• Friss idénysaláták

Éjféli vacsora:
o Orosz hússaláta
o Hagymás burgonyasaláta
o Töltött káposzta

III. menüsor

9 800 Forint/fő


Vacsora:
o Hideg előétel: Kacsamáj mousse fűszeres kosárkákban Bodritis zselével
o Újházi tyúkhúsleves
o „Bodrikutyával” ízesített marhalábszár pörkölt házi galuskával, faluhelyi savanyúságok,
kemencében sült kenyér
o Vegyes sültes tál
• Friss fűszernövényekkel pácolt jércemell roston
• Fokhagymás sertés tarjapecsenye
• Rántott sertésborda panko morzsában sütve
• Zöldségsaslik
o Köretek:
• Petrezselymes burgonya
• Steak burgonya
• Zöldséges rizs
• Friss idénysaláták

Éjféli vacsora:
o Korhelyleves
o Hideg salátabár (szabad merítéssel, kétféle öntettel)

o Kemencében sült ropogós malac

IV. menüsor

10 800 Forint/fő


Svédasztalos Büfévacsora:
o Tyúkhúsleves gazdagon
o Hideg erdei gyümölcsleves
o Filézett harcsaszeletek roston, burgonyapürével, citromos fehérbormártással
o Áfonyás vadragu, erdei gombákkal, burgonyakrokettel
o Mediterrán lasagne
o Hátszínszelet rozmaringos konyakmártással
o Sertés szűzérmék szezámmagos bundában, francia lecsóval, jázmin rizzsel
o Friss salátabár (kétféle öntettel)
o Házi rétes variációk
o Gyümölcstál

Éjféli vacsora:
o Töltött káposzta
o Filézett, fokhagymás csirkecomb roston
o Hagymás burgonyasaláta
o Bugaci saláta

V. menüsor

12 000 Forint/fő


Vacsora:
o Füstölt lazactatár palacsintába göngyölve madársaláta ágyon, mango vinegrettel
o Erőleves Royal módra, tojáskocsonyával
o Faluhelyi bőségtál:
• Aszalt szilvával és kacsamájjal töltött jércemell
• Jázmin teában pácolt rozéra sütött kacsamell
• Borskéregben sült sertés szűzpecsenye
• Érlelt marhahátszín erdei gombaraguval
• Fokhagymás malacsült
o Köretek:
• Zöld olívás jázminrizs
• Grill zöldségek
• Friss petrezselymes burgonya
• Friss idénysaláták

Éjféli vacsora:
o Burgundi szarvasragu, zsemlegombóccal
o Töltött káposzta
o Salátabár két féle öntettel
o Gyümölcstálak

Speciális ajánlatok


Vegán tál:
o Babos vegán egytálétel
o Ropogós zöldségszalma

Laktóz- és gluténmentes ajánlatunk:
o Húsleves zöldségekkel
o Frissen sültek
• Zöldfűszerben pácolt csirkemell
• Mustáros sertésszűz
• Kacsamájjal és aszalt sárgabarackkal töltött csirkemell
• Fokhagymás tarjapecsenye
o Köretek
• Mediterrán lecsó
• Rizibizi
• Kemencés burgonya
• Friss vegyes saláta

Egyéb információk:

A rendezvényterem díja 120.000 Ft, amely egyben tartalmazza a személyzeti díjat is.
Gyermekár: 5 éves korig grátisz, 6- 12 éves korig 50%.
Egyéb égetett szeszes italok behozatala dugópénz ellenében (4 500 Ft/ üveg) lehetséges.
Áraink az ÁFA-t tartalmazzák.
Ajánlatkérés: vendeglatas@bodribor.hu vagy +36 74 67 67 00

ITALCSOMAG Szolgáltatás tartalma Bruttó ár 1 főre
A rendezvény ideje alatt korlátlan fogyasztással.
Bruttó ár 1 főre
4 órán keresztül
korlátlan fogyasztással.
  Szentkirályi szénsavmentes ásványvíz
Házi Bodri Szóda
Coca-Cola 0,25l
Coca-Cola Zero 0,25l                 Narancs, citrom, tonik, gyömbér 0,25l
Narancs juice 100%-os          Almalé 100%-os
Őszibaracklé 50%-os
Optimus kávé, cappuccino
Heineken csapolt sör
Brill gyümölcspálinkákBodri Pálinkák (Optimus, Merlot törtköly, seprőpárlatok)
Bodri Cuvée “Bodrikutya”
Bodri Fehér Cuvée
Bodri Rozé
6 800 Ft/ Fő 4 800 Ft/ Fő

Gyermekár: 5 éves korig grátisz, 6- 12 éves korig 50%.

Egyéb égetett szeszes italok behozatala dugópénz ellenében (4 500 Ft/ üveg) lehetséges.
Áraink tartalmazzák az ÁFA-t.