Optimus Étterem | +36 74 67 67 00 | H-CS és V:12:00-22:00 , P-SZ: 12:00-24:00

Gourmet menüsor

Borkóstolóval egybekötött gourmet menüsor ajánlataink

I. Bodri Gurovica „Vadász” borvacsora
14500Ft


Hideg előétel: Kacsamájpástétom marinírozott szegfűgombával
Ajánlott bor: Szekszárdi Sauvignon Blanc Válogatás “Faluhely”
Leves: Fürj esszencia tojásával és zöldségekkel
Ajánlott bor: Szekszárdi Rozé “Rozi”
Meleg előétel: Füstölt fácánmell vargányás burgonyagombóccal
Ajánlott bor: Szekszárdi Bikavér Válogatás “Faluhely”
Főétel: Gemenci szarvassült hagymatortával, szarvasgombamártással, céklával és sütőtökkel
Ajánlott bor: Szekszárdi Merlot Válogatás “Gurovica”
Desszert: Gesztenyés csokitorta
Ajánlott bor: Szekszárdi Cabernet Sauvignon Válogatás “Gurovica”

II. Bodri „No.1” borvacsora
29000Ft


Hideg előétel: Joghurtos sütőtök terrine vodkás zölddióval és csuka kaviárral
Ajánlott bor: Szekszárdi “Faluhely” QV
Leves: Vaníliás fürj eszencia, sült májgombóccal
Ajánlott bor: Szekszárdi Sauvignon Blanc Válogatás “Faluhely”
Meleg előétel: Rougé kacsamáj vajas-mézes almagolyókkal, burgonyahabbal
Ajánlott bor: Szekszárdi Chardonnay “Sári”
Főétel: Wagyu marhasteak currys-fenyőmagos fekete rizs salátával, mangalica szalonnás házi rösztivel, Optimus mártással *
Ajánlott bor: Szekszárdi “Optimus” Cuvée
Desszert: Csoki Trió (mákos fehércsoki kocka, Ghánai csokitorta és mentás csoki mousse)
Ajánlott bor: Cabernet Sauvignon Válogatás “Gurovica”
Sajtok a “Világból”
Ajánlott bor: No.1

* Igény szerint a Wagyu marhasteak helyett választható borjúsült currys-fenyőmagos fekete rizs salátával, mangalica szalonnás házi rösztivel, Optimus mártással.

Teljes kapcsolódó ajánlatunkat PDF-ben is letöltheti.

Egységesen előre megrendelt borvacsorákat 2 főtől 25 főig tudjuk elkészíteni.