A Duna Garden Étterem és Hotel, valamint a Bodri Pincészet és Szőlőbirtok szeptember 19-én 18 órától egy közös BORVACSORÁRA invitálja meg Vendégeit!
A különleges estén Makk Norbert és Szabó Zsolt Séf duója és a kiváló Bodri borok jelentenek garanciát a felejthetetlen szórakozásra és ízekre! Exkluzív helyszín, fantasztikus borok, páratlan gasztronómiai élmény!
A Szekszárd városközpontjától 5 km-re, egy szőlőültetvényen található Bodri Pincészet már öt generáció óta foglalkozik szőlőtermeléssel és borkészítéssel. Jelenleg 25 hektár termő szőlőterülettel rendelkeznek.
1997 palackozzák a kiváló Bodri borokat, melynek fajtái: Olaszrizling, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Kadarka, Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, és Kékfrankos.
A hétfogásos gourmet menü ára borkísérettel 19 900 Ft / fő.
Jelentkezni lehet: az info@dunagarden.hu e-mail címen, a 06 30 160 7090-es telefonszámon, valamint hivatalos Facebook– és Instagram-oldalunkon lehet.