BODRI Optimus Étterem | +36 74 67 67 00 | H-CS és V:12:00-22:00 , P-SZ: 12:00-24:00

ÁLLANDÓ ÉTLAPUNK

Hideg előételek

Kardhal carpaccio dinnyékkel, citrus vinegrette-tel (G) (L)
Ajánlott bor: Szekszárdi Rajnai Rizling Válogatás „Gurovica“/Szekszárdi Sauvignon Blanc
1550Ft
Kecskesajt mousse, kardamomos eper fagyival, kalács ropogóssal
Ajánlott bor: Szekszárdi Rozé „Orsi”
1450Ft

Levesek

Tyúkhúsleves gazdagon „mint a mamánál“ (L)
Ajánlott bor: Szekszárdi Olaszrizling Válogatás „Faluhely”
950 Ft
Vargánya cappuccino kávéolajjal, parmezán sütivel
Ajánlott bor: Szekszárdi Pinot Noir Válogatás „Faluhely”
1250Ft
Tárkonyos borjúraguleves gránátalmával (G)
Ajánlott bor: Szekszárdi Olaszrizling Válogatás „Faluhely“
 1250Ft
Ananászos szőlőkrémleves bazsalikomhabbal, étcsokoládé forgáccsal (G)
Ajánlott bor: Szekszárdi Olaszrizling „Bodritis”
950Ft

Meleg előételek

Házi szélesmetélt szarvasraguval, kéksajttal
Ajánlott bor: Szekszárdi Sauvignon Blanc Válogatás „Faluhely”
1850Ft
Spárgafőzelék vajban konfitált fürjjel (G)
Ajánlott bor: Szekszárdi Sauvignon Blanc Válogatás „Faluhely”/Szekszárdi Chardonnay „Sári“
1850Ft

Főételek

Csirkemell kacsamájjal és barackkal töltve, baconös bundában, burgonyapürével
Ajánlott bor: Szekszárdi Chardonnay „Sári”
3350Ft
Kávéval és mézzel sütött bébicsirke, brokkolival és töltött burgonyával (G)
Ajánlott bor: Szekszárdi Pinot Noir Válogatás „Faluhely”/Szekszárdi Kékfrankos Válogatás „Faluhely“
3350Ft
Faluhelyi töltött sertésszűz (hagyma, füstölt kolbász, savanyú uborka, krémsajt) vegyes körettel
Ajánlott bor: Szekszárdi „Faluhely” QV
3350Ft
Cigánypecsenye „Retro“(G) (L)
Ajánlott bor: Szekszárdi Kékfrankos Válogatás „Faluhely”
2950Ft
Vasalt tarjaszelet túrós csuszán tálalva, pörköltszafttal, főtt tojással
Ajánlott bor: Szekszárdi Cabernet Franc Válogatás „Faluhely”
3350Ft
Borjú bécsi petrezselymes burgonyával, csipkebogyó lekvárral, sós citrommal
Ajánlott bor: Szekszárdi Kékfrankos Válogatás „Faluhely”
3850Ft
Kedvenc báránycsülök zöldfűszeres burgonyapürével, ropogós pórészalmával (G)
Ajánlott bor: Szekszárdi Pinot Noir Válogatás „Faluhely”
3950Ft
Marhapofa 36 órát párolva kecskesajtos hagymatortán tálalva, Bodrikutya mártással
Ajánlott bor: Szekszárdi Bikavér Válogatás „Faluhely”
3950Ft
Gemenci szarvascomb enyhén füstölve, erdei gombás nudlival, rozmaringos konyakmártással (L)
Ajánlott bor: Szekszárdi Cabernet Franc Válogatás „Faluhely“
4150Ft
Vörösboros vadpörkölt vajon pirított barátfülével (L)
Ajánlott bor: Merlot Válogatás „Faluhely”
3150Ft
Kacsamell baconös-tejszínes kelbimbóval, grillezett puliszkával, turbolyamártással (G)
Ajánlott bor: Szekszárdi Bikavér Válogatás „Faluhely“
3950Ft
Bélszínsteak (20 dkg) Rougié kacsamájjal, szarvasgombamártással, pirított bébi zöldségekkel (G) (L)
Ajánlott bor: Szekszárdi Merlot Válogatás „Gurovica”/Gold Optimus Cuvée
7250Ft
Fogasfilé szárított paradicsomos rizottóval, sáfrányos krémmártással (G)
Ajánlott bor: Szekszárdi Olaszrizling Válogatás „Faluhely”
3850Ft
Szélesmetélt pirított répákkal, dióval és gyömbérrel, grillezett camembert-rel
Ajánlott bor: Szekszárdi Sauvignon Blanc Válogatás „Faluhely”
2850Ft
OPTIMUS saláta: friss tépett salátamix pekándióval, grillezett csirkemellel, gránátalmával
Ajánlott bor: Szekszárdi Sauvignon Blanc Válogatás „Faluhely”
2150Ft
Optimus saláta vegetáriánus változatban
Ajánlott bor: Szekszárdi Sauvignon Blanc Válogatás „Faluhely”
1150Ft
Gurovica saláta: friss salátakeverék mangalica sonkával, kecskesajttal, szilvás balzsamöntettel
Ajánlott bor: Szekszárdi Kadarka
2150Ft
Gurovica saláta vegetáriánus változatban
Ajánlott bor: Szekszárdi Kadarka
1150Ft

Szarvasgombás menü

Ételeinket saját szarvasgombáinkkal tálaljuk, Makk Norbert chef ajánlásával

Hideg előétel: Kardhal carpaccio dinnyékkel, citrus vinegrette-tel, szarvasgomba pestoval
Ajánlott bor: Szekszárdi Rajnai Rizling Válogatás „Gurovica”
2450Ft
Leves: Vargánya cappuccino szarvasgomba olajjal, parmezán sütivel
Ajánlott bor: Szekszárdi Pinot Noir Válogatás „Faluhely”
2150Ft
Meleg előétel: Házi szélesmetélt szarvasraguval, kéksajttal, szarvasgomba szeletekkel
Ajánlott bor: Szekszárdi Sauvignon Blanc Válogatás „Faluhely”
2950Ft
Főétel: Kedvenc báránycsülök szarvasgombás burgonyapürével, ropogós pórészalmával
Ajánlott bor: Szekszárdi Pinot Noir Válogatás „Faluhely”
4850Ft
Desszert: Mentás csokoládétorta
Ajánlott bor: Szekszárdi Optimus Cuvée/ Szekszárdi Merlot Válogatás „Gurovica”
1650Ft
 

Szarvasgombás ételeinket menüben is kérhetik, mely a borokat is tartalmazza. A menüsort Szarvasgombás Bodri bonnal egészítjük ki, melyhez Gold Optimus Cuvée-t szolgálunk fel. Ára: 18.000 Ft

Desszertek

Házi krémes vanília fagyival, édes olívakompóttal
Ajánlott bor: Szekszárdi Olaszrizling „Bodritis”
1250Ft
Tiramisu pohárdesszert
Ajánlott bor: Szekszárdi Olaszrizling „Bodritis“
1250Ft
Fagyikehely friss gyümölcsökkel
Ajánlott bor: Szekszárdi Olaszrizling „Bodritis“
1250Ft
Császármorzsa friss gyümölcsökkel vagy házi lekvárral
Ajánlott bor: Szekszárdi Olaszrizling „Bodritis“
1250Ft
Mentás csokoládétorta joghurtos ibolya pöttyökkel
Ajánlott bor: Szekszárdi Optimus Cuvée/Szekszárdi Merlot Válogatás „Gurovica“
1450Ft

BODRI OPTIMUS ÉTTERMÜNK NYITVA TARTÁSA:
Hétfőtől csütörtökig és vasárnap: 12:00- 22:00
A konyha az étterem zárását megelőző egy órával zár.
Pénteken és szombaton: 12:00- 24:00
A konyha az étterem zárását megelőző másfél órával zár.
10 fő feletti rendezvényeknél kérjen ajánlatot elérhetőségeink bármelyikén!
Ajánlatkérés: vendeglatas@bodribor.hu vagy + 36 74 67 67 00

Bodri hírlevél
Íratkozzon fel hírlevelünkre és tudjon meg többet elsőként pályázati híreinkről, programjainkról és újdonságainkról.
FELIRATKOZOM
close-link
Írja meg kérdését vagy ajánlat kérését:
 
close-link
Kosár
There are no products in the cart!
Continue Shopping
0