Optimus Étterem | +36 74 67 67 00 | H-CS és V:12:00-22:00 , P-SZ: 12:00-24:00

Egészben sült fürj búzagyöngy rizottóval

Egészben sült fürj búzagyöngy rizottóval

20140607-3225Hozzávalók: fürj, búzagyöngy, vaj, só, póréhagyma, parmezán, húsleves

Elkészítése:

A fürjet 10%-os sóoldatban 5 órán keresztül áztatjuk, majd előmelegített sütőben 145 fokon 40 perc alatt készre sütjük. A búzagyöngyöt sós vízben megfőzzük és leszűrjük. Vajon a póréhagymát üvegesre pirítjuk és ráöntjük a főtt búzagyöngyöt. Forró húslevessel felöntjük, hideg vajkockákat dobunk hozzá, a végén pedig reszelt parmezánnal jól kiforraljuk.Kadarka_palack_

 

Borajánlat: 

Ehhez a fogáshoz Kadarkánkat ajánljuk, mely rózsaborssal megfűszerezett málnás ízvilágával biztosan mindenkit elvarázsolt, és méltó párja ennek a remek fogásnak.

Bodri hírlevél
Íratkozzon fel hírlevelünkre és tudjon meg többet elsőként pályázati híreinkről, programjainkról és újdonságainkról.
FELIRATKOZOM
close-link
Kosár
jelenleg üres a kosara!
Összesen
Ft
Vásárlás folytatása