BodriBeer – Bodri Optimus Stout 12 sörcsomag

BodriBeer – Bodri Optimus Stout 12 sörcsomag

12x330 ml

12000 Ft

20 000 Ft feletti rendeléseket díjmentesen szállítjuk házhoz!

A szállítási idő megrendeléstől, illetve előre utalás esetén az utalás beérkezésétől számítva 3-6 munkanap.

Hogy kerül egy sör a borbirtokra? Nos, a gasztrokülönlegességek keresése mindig is vállalkozásunk hitvalása volt, gondoljunk csak az Optimus étteremre, az Optimus kávékülönlegességre, a szarvasgombás kávéra, a borbon-jainkra, és most egy sörrel folytatjuk a sort.

“A Bodri Optimus Stout  „Optimus” kávéval és Ghánai kakaóbabbal főzött fekete sörkülönlegesség. Maláta oldalon rengeteg zab illetve csokoládé teszi igazán krémessé és gazdaggá a sör kortyérzetét, míg a gazdagon hozzáadott angol komlók teszik ezt a sört kellemesen keserűvé. A főzés során adagolt laktóz egy tejes, krémes hatást kölcsönöz az Optimus Stoutnak, ami csodálatosan összhangban van a kakaó, kávé és zab együttesével. 6%-os alkoholtartalmával egy könnyen guruló, krémes, de komplex ízvilágú sört kaptunk, mely akár egy desszert sörként is értelmezhető.”
Varjú Előd fő sörmester (head brewer)

A Bodri Optimus Stout karton, 12 palack igazán különleges sör, különleges embereknek!

“Hosszú ideig tartó keresgélés, kóstolgatás, kísérletezés után jutottunk el erre a pontra, hogy most bemutathatom nektek saját sörünket a Bodri Beer-t. Alapanyagát tekintve – ami a kávét illeti – hazaiból dolgoztunk. Ez a különleges sör minden apró részletében passzol ahhoz a felfogáshoz, harmóniához, mely a zászlós vörösborunkban, az Optimusban is mindig megtalálható.” Dr. Bodri István

A csomag tartalma:
12 üveg Bodri Optimus Stout sör

Category:
Additional information
Weight 12 kg
Bodri hírlevél
Íratkozzon fel hírlevelünkre és tudjon meg többet elsőként pályázati híreinkről, programjainkról és újdonságainkról.
FELIRATKOZOM
close-link
Írja meg kérdését vagy ajánlat kérését:
 
close-link
Kosár
There are no products in the cart!
Continue Shopping
0