BODRI Optimus Étterem | +36 74 67 67 00 | H-CS és V:12:00-22:00 , P-SZ: 12:00-24:00

Kacsa QV

Kacsa QV

121A9959Hozzávalók (4 főre):

  • 2 db kacsacomb
  • 2 db kacsamell
  • 400 g hízott kacsamáj
  • 175 g kukorica dara
  • 100 g vaj
  • 150 ml tej
  • őrölt gyömbér ízlés szerint

 

Elkészítése:

A húsokat kevés zsiradékon, serpenyőben, külön-külön süssük meg, folyamatosan figyeljük, hogy véletlenül se sűljenek túl.

A puliszka elkészítéséhez forraljuk fe a fél liter vizet, adjuk hozzá a tejet és a vajat. Ha ez megvan, lassan keverjük hozzá a kukoricadarát, majd fűszerezzük őrölt gyömbérrel.

Tálalásnál aszalt cseresznyés barnamártást adjunk hozzá, esetleg (ha van otthon) kínáljunk mellé rebarbara kompótot.

 

Faluhely QV_palackBorajánló: 

Ehhez a fogáshoz Faluhely QV borunkat ajánljuk, mely kékfrankos, merlot és cabernet fajták házasításából született. Nagy testű, de leginkább az elegancia sugárzik a pohárból, melynek vaníliás, édeskés, fűszeres illata a domináns. Íze bársonyos, érett feketebogyós gyümölcsöket idéz.

Jó étvágyat kíván Makk Norbert mesterszakács és csapata!

Bodri hírlevél
Íratkozzon fel hírlevelünkre és tudjon meg többet elsőként pályázati híreinkről, programjainkról és újdonságainkról.
FELIRATKOZOM
close-link
Írja meg kérdését vagy ajánlat kérését:
 
close-link
Kosár
There are no products in the cart!
Vásárlás folytatása
0