BODRI Optimus Étterem: +36 74 67 67 00 Nyitva H-CS és V:12:00-22:00, P-Sz:12:00-24:00

Karácsonyi kacsasült

Karácsonyi kacsasült

 

imageHozzávalók: 

1 db egész pecsenye kacsa
2 db birsalma
1 db rozmaring ág
1/2 fej foghagyma

Elkészítés:

Az egész kacsát 4-5 órára 10%-os sóoldatba helyezzük. Ezután a hasüregbe tesszük a gyümölcsöt és a fűszereket. Előmelegített sütőben 165 °C-on pirosra sütjük.

0

0 Ft

Magyar
Bodri hírlevél
Íratkozzon fel hírlevelünkre és tudjon meg többet elsőként pályázati híreinkről, programjainkról és újdonságainkról.
FELIRATKOZOM
close-link
Írja meg kérdését vagy ajánlat kérését:
 
close-link
Bodri hírlevél
Íratkozzon fel hírlevelünkre és tudjon meg többet elsőként pályázati híreinkről, programjainkról és újdonságainkról.
FELIRATKOZOM
close-link
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0