BODRI Optimus Étterem: +36 74 67 67 00 Nyitva H-CS és V:12:00-22:00, P-Sz:12:00-24:00

Knédli sült paprika mártással

Knédli sült paprika mártással

IMG_8478Edami sajtkockákat teszünk a zsemlegombócba, jelentősen lágyítva azt. A tányér aljára került a sült paprika mártás. A kaliforniai paprikákat lávakövön megsütjük, lehúzzuk a héját, és pürésítjük, majd némi fokhagymát, sót és cukrot adunk hozzá. A knédli tetejére sült hagymakarikákat tálalunk.

Hozzávalók:

  • pirított kenyérkocka: 0,35
  • finomliszt: 0,12
  • tojás: 2 db
  • cukor, só, olaj
  • edami sajt: 0,1
  • paprika: 0,6
  • fokhagyma: 0,1
  • hagyma: 0,3
  • petrezselyemzöld

 

Borajánló:

Siller_Civilis_QV_palackA knédli helyett itt a paprika füstös ízvilágához és a ropogós hagymához érdemes bort ajánlani. A legjobb választás a Siller Civilis Cuvée-nk, mely klasszikus sillertechnológiával készített bor, fele-fele arányban kékfrankos és kadarka házasítása. Illatában érett, édes málna és meggy jelentkezik, melyet egy kis fűszerpaprika leng körül. Ízében jönnek a már említett pirosbogyósok, fűszeresség, borsosság és paprika. Kerek, harmonikus tétel. Kiváló savakkal, fűszeres és buja ízjegyekkel.

0

0 Ft

Magyar
Bodri hírlevél
Íratkozzon fel hírlevelünkre és tudjon meg többet elsőként pályázati híreinkről, programjainkról és újdonságainkról.
FELIRATKOZOM
close-link
Írja meg kérdését vagy ajánlat kérését:
 
close-link
Bodri hírlevél
Íratkozzon fel hírlevelünkre és tudjon meg többet elsőként pályázati híreinkről, programjainkról és újdonságainkról.
FELIRATKOZOM
close-link
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0