BODRI Optimus Étterem: +36 74 67 67 00 Nyitva H-CS és V:12:00-22:00, P-Sz:12:00-24:00

BodriBeer – Optimus Selection 12-es csomag: 6 Stout + 6 IPA

BodriBeer – Optimus Selection 12-es csomag: 6 Stout + 6 IPA

ml

9900 Ft

20 000 Ft feletti rendeléseket díjmentesen szállítjuk házhoz!

A szállítási idő megrendeléstől, illetve előre utalás esetén az utalás beérkezésétől számítva 3-6 munkanap.

Kategória:

Hosszú ideig tartó keresgélés, kóstolgatás, kísérletezés után jutottunk el erre a pontra, hogy most bemutathatjuk nektek saját fejlesztésű söreinket a Bodri Beer termékeket, melyeket a Horizont Brewing budapesti sörfőzde készített nekünk, közösen kidolgozott receptek alapján.
Bodri Optimus Stout:
Az alapanyagát tekintve, ami a kávét illeti hazaiból dolgoztunk. Ezáltal ez a különleges ital minden apró részletében passzol ahhoz a felfogáshoz, harmóniához mely a zászlós vörösborunkban az Optimusban is mindig megtalálható.
„Optimus” kávéval és Ghánai kakaóbabbal főzött fekete sörkülönlegesség. Maláta oldalon rengeteg zab, illetve csokoládé teszi igazán krémessé és gazdaggá a sör kortyérzetét, míg a gazdagon hozzáadott angol komlók teszik ezt a sört kellemesen keserűvé. A főzés során adagolt laktóz egy tejes, krémes hatást kölcsönöz az Optimus Stoutnak, ami csodálatosan összhangban van a kakaó, kávé és zab együttesével. 6%-os alkoholtartalmával egy könnyen guruló, krémes, de komplex ízvilágú sört kaptunk, mely akár egy desszert sörként is értelmezhető.”
Bodri Optimus IPA
„A modern kézműves sörfőzésnek igazán löketet adó, a világtrendekben még mindig kimagasló stílus, az IPA több száz éves múltra tekint vissza. Magasabb alkoholtartalma, és keserűsége annak idején a sör tartósítását, ma élvezeti értékét adják. A felhasznált komlók közt domináns Új-Zélandi Nelson Sauvin komló nevét a Sauvignon Blanc szőlőről kapta, annak ugyanis számos, szőlős íz- és illat karakterét viseli a komló. Ezt a komlót a forralás mellett hideg oldalon is hozzáadtuk a sörhöz, amivel ezeket a jegyeket még inkább előtérbe tudtuk hozni. Forraláskor a Bodri pincészet szőlőmag kivonatát adtuk a sörhöz, hogy a szőlős jegyek még nagyobb hangsúlyt kapjanak.”

CSATLAKOZZON HŰSÉGPROGRAMUNKHOZ!

Részletekért kattintson a logóra vagy ide. Amennyiben már regisztrált programunkba, úgy kérjük jelentkezzen be, hogy lássa hűségprogramja állását.

Bodri hírlevél
Íratkozzon fel hírlevelünkre és tudjon meg többet elsőként pályázati híreinkről, programjainkról és újdonságainkról.
FELIRATKOZOM
close-link
Írja meg kérdését vagy ajánlat kérését:
 
close-link
Bodri hírlevél
Íratkozzon fel hírlevelünkre és tudjon meg többet elsőként pályázati híreinkről, programjainkról és újdonságainkról.
FELIRATKOZOM
close-link
Bevásárlókosár
-
+
Vásárlás folytatása
1