BODRI Optimus Étterem | +36 74 67 67 00 | H-V:12:00-21:30

BodriBeer – Bodri Optimus IPA 12 sörcsomag

BodriBeer – Bodri Optimus IPA 12 sörcsomag

ml

9900 Ft

20 000 Ft feletti rendeléseket díjmentesen szállítjuk házhoz!

A szállítási idő megrendeléstől, illetve előre utalás esetén az utalás beérkezésétől számítva 3-6 munkanap.

Hosszú ideig tartó keresgélés, kóstolgatás, kísérletezés után jutottunk el erre a pontra, hogy most bemutathatjuk nektek saját fejlesztésű söreinket a Bodri Beer termékeket, melyeket a Horizont Brewing budapesti sörfőzde készített nekünk, közösen kidolgozott receptek alapján.
Bodri Optimus IPA
„A modern kézműves sörfőzésnek igazán löketet adó, a világtrendekben még mindig kimagasló stílus, az IPA több száz éves múltra tekint vissza. Magasabb alkoholtartalma, és keserűsége annak idején a sör tartósítását, ma élvezeti értékét adják. A felhasznált komlók közt domináns Új-Zélandi Nelson Sauvin komló nevét a Sauvignon Blanc szőlőről kapta, annak ugyanis számos, szőlős íz- és illat karakterét viseli a komló. Ezt a komlót a forralás mellett hideg oldalon is hozzáadtuk a sörhöz, amivel ezeket a jegyeket még inkább előtérbe tudtuk hozni. Forraláskor a Bodri pincészet szőlőmag kivonatát adtuk a sörhöz, hogy a szőlős jegyek még nagyobb hangsúlyt kapjanak.”

CSATLAKOZZON HŰSÉGPROGRAMUNKHOZ!

Részletekért kattintson a logóra vagy ide. Amennyiben már regisztrált programunkba, úgy kérjük jelentkezzen be, hogy lássa hűségprogramja állását.

További információk
Tömeg 12 kg
Bodri hírlevél
Íratkozzon fel hírlevelünkre és tudjon meg többet elsőként pályázati híreinkről, programjainkról és újdonságainkról.
FELIRATKOZOM
close-link
Írja meg kérdését vagy ajánlat kérését:
 
close-link
Kosár
-
+
Vásárlás folytatása
1