
A CSOMAG TARTALMA:
- Szállás vendégházban reggelivel, kétágyas elhelyezéssel
(A szobákat az érkezés napján 15:00-tól tudják elfoglalni.)
(Szabad helyeink függvényében választható a típusa)
- Vacsora Január 20- án:
- Szarvasgulyás
- Faluhelyi „Pipi” tál (csirkecomb, töltött csirkemell, BBQ csirkeszárny, csirkemáj bacon-be göngyölve)
- Petrezselymes burgonya
- Rizi-bizi
- Vegyes savanyúság
- Sajttorta erdei gyümölccsel
- Faluhelyi reggeli Január 21- én
- Korlátlan wifi használat
- Pincészet őrzött parkolójának díjmentes használata
ÉLŐ DISZNÓVÁGÓ PROGRAM (JANUÁR 21- ÉN)
Faluhelyi reggeli (8:00-tól):
- Frissen sütött hagymás vér
- Tárcsán sütött fokhagymás nyaka pecsenye, kemencében sült kenyérrel, házi vegyes savanyúság
11:00-13:00-ig gyalogos túra a Bodri Birtokon (Gurovica/Faluhely-dűlő). Induláskor forralt borozás, a csúcson pedig 1 kupica Optimus pálinka.
Ebéd:
- Szabad tűzön főtt orjaleves
- Főtt hús házi tormával és mustárral
Vacsora:
- Faluhelyi „disznóságok” büfémenüje:
- Saját zsírjában sült oldalas
- Tarja pecsenye sült szalonnával
- Sült véres-májas hurka
- Sült házi kolbász
- Töltött káposzta a’la Makk Norbert
- Vegyes savanyúság
- Desszert: Somlói galuska
A nap folyamán korlátlanul fogyasztható italok:
- Bodri törköly pálinka
- Forralt bor
- Tea
- Kávé
Minden vendég részére Faluhelyi relikviaként sütnivaló kolbászt (30 dkg) csomagolunk elvitelre.
A CSOMAG ÁRA: 77.000 Ft/fő/2 éj
(Megrendelő köteles előleget fizetni, a rendezvény megrendelésétől számított 8 napon belül, mely összeg a csomag árának a 100%-a.)
Foglalás: vendeglatas@bodribor.hu, +36 74 67 67 00
A foglalásokat érkezési sorrendben és szabad helyeink függvényében tudjuk rögzíteni.
A változtatás jogát fenntartjuk!