ÉRVÉNYES: 2019. JANUÁR 18-20. (3 NAP/2 ÉJ)
A CSOMAG TARTALMA:
- Szállás reggelivel, kétágyas elhelyezéssel (A szobákat az érkezés napján 15:00-tól tudják elfoglalni.)
- Vacsora január 18-án:
- Szarvasgulyás
- Faluhelyi „Pipi” tál (csirkecomb, töltött csirkemell, BBQ csirkeszárny, csirkemáj baconbe göngyölve)
- Petrezselymes burgonya
- Rizi-bizi
- Vegyes savanyúság
- Sajttorta erdei gyümölccsel
- Faluhelyi reggeli január 20-án
- Korlátlan wi-fi használat
- A pincészet zárt parkolójának díjmentes használata
ÉLŐ DISZNÓVÁGÓ PROGRAM (JANUÁR 19-ÉN)
Faluhelyi reggeli (8:00-tól):
- Frissen sütött hagymás vér
- Tárcsán sütött fokhagymás nyaka pecsenye, kemencében sült kenyérrel, házi vegyes savanyúsággal
11:00-13:00-ig gyalogos túra a Bodri Birtokon (Gurovica/Faluhely-dűlő). Induláskor forralt borozás, a csúcson pedig 1 kupica Optimus pálinka.
Ebéd:
- Szabad tűzön főtt orjaleves
- Főtt hús házi tormával és mustárral
Vacsora:
Faluhelyi „disznóságok” büfémenüje:
- Saját zsírjában sült oldalas
- Tarja pecsenye sült szalonnával
- Sült véres-májas hurka
- Sült házi kolbász
- Töltött káposzta a’la Makk Norbert
- Vegyes savanyúság
- Desszert: Somlói galuska
A nap folyamán korlátlanul fogyasztható italok:
- Bodri törkölypálinka
- Forralt bor
- Tea
- Kávé
A CSOMAG ÁRA: 50.000 Ft/fő/2 éj
Minden vendég részére Faluhelyi relikviaként sütnivaló kolbászt (30 dkg) csomagolunk elvitelre.