BODRI Optimus Étterem: +36 74 67 67 00 | +36 20 321 39 19 Nyitva H-CS és V:12:00-22:00, P-Sz:12:00-24:00

A szépség jutalma: Magyarország Legszebb Szőlőbirtoka lettünk!

A szépség jutalma: Magyarország Legszebb Szőlőbirtoka lettünk!

A szépség jutalma: Magyarország Legszebb Szőlőbirtoka lettünk!

Akik ismernek bennünket, tudják, hogy évtizedek munkája van abban, ahogyan a Bodri birtok fest. Benne van a szívünk, a lelkünk, sok ember, vagy még inkább a csapat munkája. „A” Csapat, nagyon nagy betűvel.

Éppen ezért óriási öröm átélni legújabb sikerünket: a Bor és Piac versenyén – nagybirtok kategóriában – Magyarország Legszebb Szőlőbirtoka lettünk! Ez a díj már túlmutat a szép borokon, túlmutat azon, amit a tőkék adnak, sőt számunkra ez a siker már nem is csak Faluhelyről, a birtoknak helyet adó völgyről szól, hanem egy kicsit talán Szekszárdról is. Borvidékünk a szívügyünk, így minden hírnek, szónak, vagy éppen díjnak örülünk, amivel hírnevét öregbíthetjük.

A verseny a Bor és Piac szaklap szervezésében már 9. alkalommal került megrendezésre, a szavazás a Szekszárdi borvidék nagy fölényét mutatta, hiszen a kilenc döntősből hat innen került ki! Az összesen 130 birtok közül végül kis-, közép- és nagybirtok kategóriában is 3-3 pályázó jutott a döntőbe, melyek közül a Bor és Piac szakértő zsűrije titkos szavazással döntött a győztesekről.

Köszönjük a támogatásotokat, és szeretettel gratulálunk a többi díjazottnak is, kiváltképp a számos szekszárdi borászatnak!!!

 

Írja meg kérdését vagy ajánlat kérését:
 

close-link
Bodri hírlevél
Íratkozzon fel hírlevelünkre és tudjon meg többet elsőként pályázati híreinkről, programjainkról és újdonságainkról.
FELIRATKOZOM
close-link
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0