BODRI Optimus Étterem | +36 74 67 67 00 | H-CS és V:12:00-22:00 , P-SZ: 12:00-24:00

ÁLLANDÓ ÉTLAPUNK

Hideg előételek

Kardhal carpaccio dinnyékkel, citrus vinegrette-tel (G) (L)
Ajánlott bor: Szekszárdi Rajnai Rizling Válogatás “Gurovica”/Szekszárdi Sauvignon Blanc
1550Ft
Kecskesajt mousse, kardamomos eper fagyival, kalács ropogóssal
Ajánlott bor: Szekszárdi Rozé „Orsi”
1450Ft

Levesek

Tyúkhúsleves gazdagon “mint a mamánál” (L)
Ajánlott bor: Szekszárdi Olaszrizling Válogatás „Faluhely”
950 Ft
Vargánya cappuccino kávéolajjal, parmezán sütivel
Ajánlott bor: Szekszárdi Pinot Noir Válogatás „Faluhely”
1250Ft
Tárkonyos borjúraguleves gránátalmával (G)
Ajánlott bor: Szekszárdi Olaszrizling Válogatás “Faluhely”
 1250Ft
Ananászos szőlőkrémleves bazsalikomhabbal, étcsokoládé forgáccsal (G)
Ajánlott bor: Szekszárdi Olaszrizling „Bodritis”
950Ft

Meleg előételek

Házi szélesmetélt szarvasraguval, kéksajttal
Ajánlott bor: Szekszárdi Sauvignon Blanc Válogatás „Faluhely”
1850Ft
Spárgafőzelék vajban konfitált fürjjel (G)
Ajánlott bor: Szekszárdi Sauvignon Blanc Válogatás „Faluhely”/Szekszárdi Chardonnay “Sári”
1850Ft

Főételek

Csirkemell kacsamájjal és barackkal töltve, baconös bundában, burgonyapürével
Ajánlott bor: Szekszárdi Chardonnay „Sári”
3350Ft
Kávéval és mézzel sütött bébicsirke, brokkolival és töltött burgonyával (G)
Ajánlott bor: Szekszárdi Pinot Noir Válogatás „Faluhely”/Szekszárdi Kékfrankos Válogatás “Faluhely”
3350Ft
Faluhelyi töltött sertésszűz (hagyma, füstölt kolbász, savanyú uborka, krémsajt) vegyes körettel
Ajánlott bor: Szekszárdi „Faluhely” QV
3350Ft
Cigánypecsenye “Retro”(G) (L)
Ajánlott bor: Szekszárdi Kékfrankos Válogatás „Faluhely”
2950Ft
Vasalt tarjaszelet túrós csuszán tálalva, pörköltszafttal, főtt tojással
Ajánlott bor: Szekszárdi Cabernet Franc Válogatás „Faluhely”
3350Ft
Borjú bécsi petrezselymes burgonyával, csipkebogyó lekvárral, sós citrommal
Ajánlott bor: Szekszárdi Kékfrankos Válogatás „Faluhely”
3850Ft
Kedvenc báránycsülök zöldfűszeres burgonyapürével, ropogós pórészalmával (G)
Ajánlott bor: Szekszárdi Pinot Noir Válogatás „Faluhely”
3950Ft
Marhapofa 36 órát párolva kecskesajtos hagymatortán tálalva, Bodrikutya mártással
Ajánlott bor: Szekszárdi Bikavér Válogatás „Faluhely”
3950Ft
Gemenci szarvascomb enyhén füstölve, erdei gombás nudlival, rozmaringos konyakmártással (L)
Ajánlott bor: Szekszárdi Cabernet Franc Válogatás “Faluhely”
4150Ft
Vörösboros vadpörkölt vajon pirított barátfülével (L)
Ajánlott bor: Merlot Válogatás „Faluhely”
3150Ft
Kacsamell baconös-tejszínes kelbimbóval, grillezett puliszkával, turbolyamártással (G)
Ajánlott bor: Szekszárdi Bikavér Válogatás “Faluhely”
3950Ft
Bélszínsteak (20 dkg) Rougié kacsamájjal, szarvasgombamártással, pirított bébi zöldségekkel (G) (L)
Ajánlott bor: Szekszárdi Merlot Válogatás „Gurovica”/Gold Optimus Cuvée
7250Ft
Fogasfilé szárított paradicsomos rizottóval, sáfrányos krémmártással (G)
Ajánlott bor: Szekszárdi Olaszrizling Válogatás „Faluhely”
3850Ft
Szélesmetélt pirított répákkal, dióval és gyömbérrel, grillezett camembert-rel
Ajánlott bor: Szekszárdi Sauvignon Blanc Válogatás „Faluhely”
2850Ft
OPTIMUS saláta: friss tépett salátamix pekándióval, grillezett csirkemellel, gránátalmával
Ajánlott bor: Szekszárdi Sauvignon Blanc Válogatás „Faluhely”
2150Ft
Optimus saláta vegetáriánus változatban
Ajánlott bor: Szekszárdi Sauvignon Blanc Válogatás „Faluhely”
1150Ft
Gurovica saláta: friss salátakeverék mangalica sonkával, kecskesajttal, szilvás balzsamöntettel
Ajánlott bor: Szekszárdi Kadarka
2150Ft
Gurovica saláta vegetáriánus változatban
Ajánlott bor: Szekszárdi Kadarka
1150Ft

Szarvasgombás menü

Ételeinket saját szarvasgombáinkkal tálaljuk, Makk Norbert chef ajánlásával

Hideg előétel: Kardhal carpaccio dinnyékkel, citrus vinegrette-tel, szarvasgomba pestoval
Ajánlott bor: Szekszárdi Rajnai Rizling Válogatás „Gurovica”
2450Ft
Leves: Vargánya cappuccino szarvasgomba olajjal, parmezán sütivel
Ajánlott bor: Szekszárdi Pinot Noir Válogatás „Faluhely”
2150Ft
Meleg előétel: Házi szélesmetélt szarvasraguval, kéksajttal, szarvasgomba szeletekkel
Ajánlott bor: Szekszárdi Sauvignon Blanc Válogatás „Faluhely”
2950Ft
Főétel: Kedvenc báránycsülök szarvasgombás burgonyapürével, ropogós pórészalmával
Ajánlott bor: Szekszárdi Pinot Noir Válogatás „Faluhely”
4850Ft
Desszert: Mentás csokoládétorta
Ajánlott bor: Szekszárdi Optimus Cuvée/ Szekszárdi Merlot Válogatás „Gurovica”
1650Ft
 

Szarvasgombás ételeinket menüben is kérhetik, mely a borokat is tartalmazza. A menüsort Szarvasgombás Bodri bonnal egészítjük ki, melyhez Gold Optimus Cuvée-t szolgálunk fel. Ára: 18.000 Ft

Desszertek

Házi krémes vanília fagyival, édes olívakompóttal
Ajánlott bor: Szekszárdi Olaszrizling „Bodritis”
1250Ft
Tiramisu pohárdesszert
Ajánlott bor: Szekszárdi Olaszrizling “Bodritis”
1250Ft
Fagyikehely friss gyümölcsökkel
Ajánlott bor: Szekszárdi Olaszrizling “Bodritis”
1250Ft
Császármorzsa friss gyümölcsökkel vagy házi lekvárral
Ajánlott bor: Szekszárdi Olaszrizling “Bodritis”
1250Ft
Mentás csokoládétorta joghurtos ibolya pöttyökkel
Ajánlott bor: Szekszárdi Optimus Cuvée/Szekszárdi Merlot Válogatás “Gurovica”
1450Ft

BODRI OPTIMUS ÉTTERMÜNK NYITVA TARTÁSA:
Hétfőtől csütörtökig és vasárnap: 12:00- 22:00
A konyha az étterem zárását megelőző egy órával zár.
Pénteken és szombaton: 12:00- 24:00
A konyha az étterem zárását megelőző másfél órával zár.
10 fő feletti rendezvényeknél kérjen ajánlatot elérhetőségeink bármelyikén!
Ajánlatkérés: vendeglatas@bodribor.hu vagy + 36 74 67 67 00

Felhívjuk Kedves Vendégeink figyelmét, hogy kizárólag előre foglalás esetén tudunk garantáltan asztalt biztosítani.
Szíves megértésüket köszönjük!

Bodri hírlevél
Íratkozzon fel hírlevelünkre és tudjon meg többet elsőként pályázati híreinkről, programjainkról és újdonságainkról.
FELIRATKOZOM
close-link
Írja meg kérdését vagy ajánlat kérését:
 
close-link
Kosár
There are no products in the cart!
Vásárlás folytatása
0