BODRI Optimus Étterem: +36 74 67 67 00 Nyitva H-CS és V:12:00-22:00, P-Sz:12:00-24:00

Étlapok

ÁLLANDÓ ÉTLAPUNK

Érvényes: 2023. április 13-tól

Hideg előételek

Füstölt pisztráng wasabis krémsajttal, uborkával, garnéla teával (G)
Ajánlott borok: Tramini „Zsófi” / Fehér Cuvée „Bodrikutya”
3450Ft
Mangalica ízelítő (G), (L)
Ajánlott borok: „Rozi” Rozé / Kadarka
3450Ft

Levesek

Vargánya cappuccino parmezán tallérral
Ajánlott borok: Fehér Cuvée „Bodrikutya” / Rajnai Rizling válogatás „Gurovica”
2250Ft
Rebarbarás eperkrémleves édes tormahabbal (G)
Ajánlott borok: „Rozi” Rozé / „Fuxli” Siller
1850Ft
Tyúkhúsleves „mamásan” (L)
Ajánlott borok: Fehér Cuvée „Bodrikutya” / Rajnai Rizling válogatás „Gurovica”
2250Ft

Meleg előételek

Avokádós csirkés palacsinta rolád zöldszósszal
Ajánlott bor: Fehér Cuvée „Bodrikutya”
3450Ft

Főételek

Vörös pestóval és mozzarellával töltött csirkemell ruccola rizottóval (G)
Ajánlott borok: „Orsi” Rozé / „Fuxli” Siller
4450Ft
Kacsamell narancsmártással, fondant burgonyával, sült cékla golyókkal, kacsatepertővel (G)
Ajánlott borok: Kadarka / Bikavér „Dűlő” Válogatás
4950Ft
Tépett BBQ húsos ravioli, curry mártással és mangó chutney-val
Ajánlott borok: Tramini „Zsófi” / „Fuxli” Siller
4650Ft
Füstös sertésszűz dióolajos paszternákpürével, rókagombával, fürjtojással (G)
Ajánlott borok: Bikavér „Dűlő” Válogatás / Kékfrankos válogatás „Gurovica”
4650Ft
Bőrös malactekercs fekete fokhagyma juicé- szal, mediterrán lecsóval, édesburgonya chipssel
Ajánlott borok: Kékfrankos „Dűlő” Válogatás / Bikavér „Dűlő” Válogatás
4650Ft
Zöldfűszeres kéregben sütött báránycomb mentás borsópürével, röszti burgonyával, bébi sárgarépával és rozmaringos pecsenyelével
Ajánlott borok: Cabernet Franc „Dűlő” válogatás / Merlot Válogatás „Gurovica”
5450Ft
Vörösboros szarvaspörkölt vargányával és mangalica szalonnás puliszkával (G)
Ajánlott borok: Kékfrankos „Dűlő” Válogatás / Bikavér „Dűlő” Válogatás
4950Ft
Bélszínsteak szarvasgombás burgonyapürével, sonkába tekert fehér spárga köteggel és Optimus mártással (G)
Ajánlott bor: Optimus Cuvée
9800Ft
Lazacfilé friss articsókával, konfitált paradicsommal, zöld olívával és rügysaláta gyömbéres szója dresszinggel (G), (L)
Ajánlott bor: „Rozi” Rozé
5250Ft
Vegán chili con carne tortilla chipssel, avokádóval (G), (L)
Ajánlott borok: „Rozi” Rozé / „Fuxli” Siller
3250Ft

Saláták

Görög saláta füstölt lazaccal és fetával (G)
Ajánlott bor: „Rozi” Rozé
2950Ft
Cézár saláta roston sült jércemellel (G)
Ajánlott bor: Fehér Cuvée „Bodrikutya”
2950Ft
Cézár saláta vegán (G)
Ajánlott bor: Fehér Cuvée „Bodrikutya”
2950Ft
Optimus saláta /friss salátakeverék, spárga, szárított paradicsom,
dió, zöldfűszeres gomolya/ (G)
Ajánlott bor: „Fuxli” Siller
2950Ft
Házi vegyesvágott (G), (L) 1450Ft
Darabos savanyúság (G), (L) 1450Ft

Desszertek

Faluhelyi sajttorta málna raguval, édes olívával (G)
Ajánlott kávé: Optimus cappuccino /saját kávéból/
1950Ft
Pohár desszert: fehércsoki, túró, cseresznye (G)
Ajánlott kávé: Optimus cappuccino /saját kávéból/
1950Ft
Házi sajtok variációja
Ajánlott bor: Rajnai Rizling válogatás „Gurovica” / Optimus Cuvée
3800Ft

Szarvasgombás menü

Makk Norbert chef ajánlásával

HIDEG ELŐÉTEL: Füstölt pisztráng wasabis krémsajttal, uborkával, szarvasgombás garnéla teával (G)
Ajánlott bor: Fehér Cuvée „Bodrikutya”
4450Ft
LEVES: Vargánya cappuccino szarvasgomba olajjal, parmezán tallérral
Ajánlott bor: Rajnai Rizling válogatás „Gurovica”
3250Ft
MELEG ELŐÉTEL: Tépett BBQ húsos ravioli, curry mártással és szarvasgombás mangó chutney-val
Ajánlott bor: Tramini „Zsófi”
5650Ft
FŐÉTEL: Bélszínsteak szarvasgombás burgonyapürével, sonkába tekert fehér spárga köteggel és Optimus mártással (G)
Ajánlott bor: Optimus Cuvée
9800Ft
DESSZERT: Faluhelyi sajttorta szarvasgombás málna raguval, édes olívával (G)
Ajánlott kávé: Optimus cappuccino /saját kávéból/
2950Ft
 

Szarvasgombás ételeinket menüben is kérhetik, mely a borokat és kávét is tartalmazza.
Ára: 26.000 Ft
Ételeinket saját szarvasgombáinkkal tálaljuk.

 

Fél adag étel rendelése esetén az étlapon szereplő teljes árak 70%-át számoljuk fel!

BODRI OPTIMUS ÉTTERMÜNK NYITVA TARTÁSA:
Hétfőtől csütörtökig és vasárnap: 12:00- 22:00
A konyha az étterem zárását megelőző egy órával zár.
Pénteken és szombaton: 12:00- 24:00

A konyha az étterem zárását megelőző másfél órával zár.
10 fő feletti rendezvényeknél kérjen ajánlatot elérhetőségeink bármelyikén!
Ajánlatkérés: vendeglatas@bodribor.hu vagy + 36 74 67 67 00

Felhívjuk Kedves Vendégeink figyelmét, hogy kizárólag előre foglalás esetén tudunk garantáltan asztalt biztosítani.
Szíves megértésüket köszönjük!

0

0 Ft

Magyar
Bodri hírlevél
Íratkozzon fel hírlevelünkre és tudjon meg többet elsőként pályázati híreinkről, programjainkról és újdonságainkról.
FELIRATKOZOM
close-link
Írja meg kérdését vagy ajánlat kérését:
 
close-link
Bodri hírlevél
Íratkozzon fel hírlevelünkre és tudjon meg többet elsőként pályázati híreinkről, programjainkról és újdonságainkról.
FELIRATKOZOM
close-link
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0