ÁLLANDÓ ÉTLAPUNK
Érvényes: 2023. április 13-tól
Hideg előételek |
|
Füstölt pisztráng wasabis krémsajttal, uborkával, garnéla teával (G) Ajánlott borok: Tramini „Zsófi” / Fehér Cuvée „Bodrikutya” |
3450Ft |
Mangalica ízelítő (G), (L) Ajánlott borok: „Rozi” Rozé / Kadarka |
3450Ft |
Levesek |
|
Vargánya cappuccino parmezán tallérral Ajánlott borok: Fehér Cuvée „Bodrikutya” / Rajnai Rizling válogatás „Gurovica” |
2250Ft |
Rebarbarás eperkrémleves édes tormahabbal (G) Ajánlott borok: „Rozi” Rozé / „Fuxli” Siller |
1850Ft |
Tyúkhúsleves „mamásan” (L) Ajánlott borok: Fehér Cuvée „Bodrikutya” / Rajnai Rizling válogatás „Gurovica” |
2250Ft |
Meleg előételek |
|
Avokádós csirkés palacsinta rolád zöldszósszal Ajánlott bor: Fehér Cuvée „Bodrikutya” |
3450Ft |
Főételek |
|
Vörös pestóval és mozzarellával töltött csirkemell ruccola rizottóval (G) Ajánlott borok: „Orsi” Rozé / „Fuxli” Siller |
4450Ft |
Kacsamell narancsmártással, fondant burgonyával, sült cékla golyókkal, kacsatepertővel (G) Ajánlott borok: Kadarka / Bikavér „Dűlő” Válogatás |
4950Ft |
Tépett BBQ húsos ravioli, curry mártással és mangó chutney-val Ajánlott borok: Tramini „Zsófi” / „Fuxli” Siller |
4650Ft |
Füstös sertésszűz dióolajos paszternákpürével, rókagombával, fürjtojással (G) Ajánlott borok: Bikavér „Dűlő” Válogatás / Kékfrankos válogatás „Gurovica” |
4650Ft |
Bőrös malactekercs fekete fokhagyma juicé- szal, mediterrán lecsóval, édesburgonya chipssel Ajánlott borok: Kékfrankos „Dűlő” Válogatás / Bikavér „Dűlő” Válogatás |
4650Ft |
Zöldfűszeres kéregben sütött báránycomb mentás borsópürével, röszti burgonyával, bébi sárgarépával és rozmaringos pecsenyelével Ajánlott borok: Cabernet Franc „Dűlő” válogatás / Merlot Válogatás „Gurovica” |
5450Ft |
Vörösboros szarvaspörkölt vargányával és mangalica szalonnás puliszkával (G) Ajánlott borok: Kékfrankos „Dűlő” Válogatás / Bikavér „Dűlő” Válogatás |
4950Ft |
Bélszínsteak szarvasgombás burgonyapürével, sonkába tekert fehér spárga köteggel és Optimus mártással (G) Ajánlott bor: Optimus Cuvée |
9800Ft |
Lazacfilé friss articsókával, konfitált paradicsommal, zöld olívával és rügysaláta gyömbéres szója dresszinggel (G), (L) Ajánlott bor: „Rozi” Rozé |
5250Ft |
Vegán chili con carne tortilla chipssel, avokádóval (G), (L) Ajánlott borok: „Rozi” Rozé / „Fuxli” Siller |
3250Ft |
Saláták |
|
Görög saláta füstölt lazaccal és fetával (G) Ajánlott bor: „Rozi” Rozé |
2950Ft |
Cézár saláta roston sült jércemellel (G) Ajánlott bor: Fehér Cuvée „Bodrikutya” |
2950Ft |
Cézár saláta vegán (G) Ajánlott bor: Fehér Cuvée „Bodrikutya” |
2950Ft |
Optimus saláta /friss salátakeverék, spárga, szárított paradicsom, dió, zöldfűszeres gomolya/ (G) Ajánlott bor: „Fuxli” Siller |
2950Ft |
Házi vegyesvágott (G), (L) | 1450Ft |
Darabos savanyúság (G), (L) | 1450Ft |
Desszertek |
|
Faluhelyi sajttorta málna raguval, édes olívával (G) Ajánlott kávé: Optimus cappuccino /saját kávéból/ |
1950Ft |
Pohár desszert: fehércsoki, túró, cseresznye (G) Ajánlott kávé: Optimus cappuccino /saját kávéból/ |
1950Ft |
Házi sajtok variációja Ajánlott bor: Rajnai Rizling válogatás „Gurovica” / Optimus Cuvée |
3800Ft |
Szarvasgombás menüMakk Norbert chef ajánlásával |
|
HIDEG ELŐÉTEL: Füstölt pisztráng wasabis krémsajttal, uborkával, szarvasgombás garnéla teával (G) Ajánlott bor: Fehér Cuvée „Bodrikutya” |
4450Ft |
LEVES: Vargánya cappuccino szarvasgomba olajjal, parmezán tallérral Ajánlott bor: Rajnai Rizling válogatás „Gurovica” |
3250Ft |
MELEG ELŐÉTEL: Tépett BBQ húsos ravioli, curry mártással és szarvasgombás mangó chutney-val Ajánlott bor: Tramini „Zsófi” |
5650Ft |
FŐÉTEL: Bélszínsteak szarvasgombás burgonyapürével, sonkába tekert fehér spárga köteggel és Optimus mártással (G) Ajánlott bor: Optimus Cuvée |
9800Ft |
DESSZERT: Faluhelyi sajttorta szarvasgombás málna raguval, édes olívával (G) Ajánlott kávé: Optimus cappuccino /saját kávéból/ |
2950Ft |
Szarvasgombás ételeinket menüben is kérhetik, mely a borokat és kávét is tartalmazza.
|
Fél adag étel rendelése esetén az étlapon szereplő teljes árak 70%-át számoljuk fel!
BODRI OPTIMUS ÉTTERMÜNK NYITVA TARTÁSA:
Hétfőtől csütörtökig és vasárnap: 12:00- 22:00
A konyha az étterem zárását megelőző egy órával zár.
Pénteken és szombaton: 12:00- 24:00
A konyha az étterem zárását megelőző másfél órával zár.
10 fő feletti rendezvényeknél kérjen ajánlatot elérhetőségeink bármelyikén!
Ajánlatkérés: vendeglatas@bodribor.hu vagy + 36 74 67 67 00
Felhívjuk Kedves Vendégeink figyelmét, hogy kizárólag előre foglalás esetén tudunk garantáltan asztalt biztosítani.
Szíves megértésüket köszönjük!