Borkóstolóval egybekötött gourmet menüsor ajánlataink
I. Bodri Gurovica „Vadász” borvacsora
|
Hideg előétel: Kacsamájpástétom marinírozott szegfűgombával Ajánlott bor: Szekszárdi Sauvignon Blanc Válogatás “Faluhely” |
Leves: Fürj esszencia tojásával és zöldségekkel Ajánlott bor: Szekszárdi Rozé “Rozi” |
Meleg előétel: Füstölt fácánmell vargányás burgonyagombóccal Ajánlott bor: Szekszárdi Bikavér Válogatás “Faluhely” |
Főétel: Gemenci szarvassült hagymatortával, szarvasgombamártással, céklával és sütőtökkel Ajánlott bor: Szekszárdi Merlot Válogatás “Gurovica” |
Desszert: Gesztenyés csokitorta Ajánlott bor: Szekszárdi Cabernet Sauvignon Válogatás “Gurovica” |
II. Bodri „No.1” borvacsora
|
Hideg előétel: Joghurtos sütőtök terrine vodkás zölddióval és csuka kaviárral Ajánlott bor: Szekszárdi “Faluhely” QV |
Leves: Vaníliás fürj eszencia, sült májgombóccal Ajánlott bor: Szekszárdi Sauvignon Blanc Válogatás “Faluhely” |
Meleg előétel: Rougé kacsamáj vajas-mézes almagolyókkal, burgonyahabbal Ajánlott bor: Szekszárdi Chardonnay “Sári” |
Főétel: Wagyu marhasteak currys-fenyőmagos fekete rizs salátával, mangalica szalonnás házi rösztivel, Optimus mártással * Ajánlott bor: Szekszárdi “Optimus” Cuvée |
Desszert: Csoki Trió (mákos fehércsoki kocka, Ghánai csokitorta és mentás csoki mousse) Ajánlott bor: Cabernet Sauvignon Válogatás “Gurovica” |
Sajtok a “Világból” Ajánlott bor: No.1 |
* Igény szerint a Wagyu marhasteak helyett választható borjúsült currys-fenyőmagos fekete rizs salátával, mangalica szalonnás házi rösztivel, Optimus mártással.