BODRI Optimus Étterem: +36 74 67 67 00 | +36 20 321 39 19 Nyitva H-CS és V:12:00-22:00, P-Sz:12:00-24:00

Bodri-futókör

Bodri-futókör

Bírod a futást? Szeretsz túrázni? Tedd magad próbára Magyarország Legszebb Szőlőbirtokán!

Új programmal bővült a Bodri Birtok kínálata: a túrázás, a futás, és nem utolsó sorban a kihívások szerelmeseinek kínálunk egy, pontosabban négy csodálatos sportélményt!

A Bodri Kör 4 különböző távból (8, 15, 33 és 85 km-es) álló instant teljesítménytúra, így a családosok, gyerekkel kirándulók éppúgy találhatnak kedvükre való kihívást, mint a profi túrázók és terepfutók!

Az útvonalak a Dunántúli-dombság csodaszép tájain haladnak végig, a szőlőtőkék között, a lösz-szurdikokban, dombokon, völgyeken, erdőkön és mezőkön, bemutatva a Szekszárdi-dombság lenyűgöző, aprólékosan tagolt sajátos domborzatát, tájegységeit. Az ultratáv kedvelői pedig megismerkedhetnek a Kelet-Mecsekig elnyúló Geresdi-dombság adottságaival, szépségeivel és nehézségeivel. Az instant köröket létrehozó Alisca Runners Futóegyesület jól járható, futható útvonalakat állított össze a túrázás és a terepfutás szerelmeseinek.

A részvétel regisztrációhoz kötött, melyet a www.bodrikor.hu oldalon lehet megtenni, ahol megtalálhatók az egyéb tudnivalók is. A távokat szintidőn belül teljesítők emléktárgyat kapnak ajándékba.
A Bodri Kör rajt és cél helyszíne is a Faluhely-dűlő (Bodri Birtok), így indulás előtt és érkezés után frissítőkkel, energiapótló finomságokkal tehető teljessé a sportélmény!

Reményeink szerint a Bodri túra- és futókörrel egy olyan élményt sikerült összeállítanunk nektek, mely az év bármely szakában elkápráztat páratlan szépségével! Szeretettel várjuk minden bor- és sportbarátunkat!

További részletek és élménybeszámolók a Bodri Kör és a Bodri Kör Fan Facebook oldalakon olvashatók.

Írja meg kérdését vagy ajánlat kérését:
 

close-link
Bodri hírlevél
Íratkozzon fel hírlevelünkre és tudjon meg többet elsőként pályázati híreinkről, programjainkról és újdonságainkról.
FELIRATKOZOM
close-link
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0