BODRI Optimus Étterem: +36 74 67 67 00 | +36 20 321 39 19 Nyitva H-CS és V:12:00-22:00, P-Sz:12:00-24:00

SÍ-ELEK SÍTANODA A BODRI BIRTOKON

SÍ-ELEK SÍTANODA A BODRI BIRTOKON

Kedves Vendégeink, Barátaink!

Bizonyára tudjátok, hogy a természetben töltött idő, a sport, a mozgás mindig is fontos volt számunkra! Ez a motiváció segített életre hívni egy újabb kiváló kikapcsolódási lehetőséget: a Sí-Elek Sítanoda tanulópályája október 10-től immár a Bodri birtokon várja a tanulni vágyókat és a hófánk szerelmeseit!

Maga a pálya egyébként egy 13 m széles, 60 m hosszú, kényelmes lejtésű plasztik pálya, kicsik és nagyok számára is teljesen biztonságos. Itt most nem a sebesség a lényeg, hanem a lécbiztonság, az egyensúly és az alapvető technikák elsajátítása, hogy „élesben” már nagyobb magabiztossággal indulhassunk neki a síelhető lejtőknek.

Természetesen a programot extrákkal kínáljuk, akár szállással, reggelivel, félpanziós vacsorával, forró teával egy- vagy többnapos síoktatással és hófánkozással is kiegészíthető a program! Ezek részleteit és a különböző csomagárakat megtekinthetitek itt az oldalon, a Programok fülre kattintva.

Jelentkezéseket egyelőre korlátozott számban – a pálya terhelhetőségét és biztonságos ember mennyiséget figyelembe véve – tudtok leadni, ezért érdemes mielőbb foglalni, a 06 30 298 0780-es telefonszámon vagy a sielniakarok@gmail.com email címen.

Kellemes lesiklást kívánunk!

Írja meg kérdését vagy ajánlat kérését:
 

close-link
Bodri hírlevél
Íratkozzon fel hírlevelünkre és tudjon meg többet elsőként pályázati híreinkről, programjainkról és újdonságainkról.
FELIRATKOZOM
close-link
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0