BODRI Optimus Étterem: +36 74 67 67 00 | +36 20 321 39 19 Nyitva H-CS és V:12:00-22:00, P-Sz:12:00-24:00

Újra él a Bodri birtok!

Újra él a Bodri birtok!

Kedves Barátaink, Vendégeink!
Óriási és őszinte örömünkre szolgál bejelenteni, hogy ÚJRA TELJES GŐZZEL ÜZEMEL A BODRI BIRTOK!
Nyitnak a pincék, forrósodnak a serpenyők a konyhán, üzemelnek a vendégházak, ismét pezseg az élet! Tudtuk, hogy egyszer eljön ez a pillanat, vártuk már nagyon… és most itt van, nektek, nekünk, mindenkinek!
Az indulással egyetemben OPTIMUS éttermünk is frissül és megújul némelyest, ami mind az étlapban, mind a kínálatban, mind a beltérben és berendezésben jelent egy kis változást. Célunk, hogy Ti még komfortosabban és még felhőtlenebbül érezzétek magatokat. A változás elsősorban a belső éttermi részt érinti – ami emiatt jelenleg zárva tart – de mind a teraszok, mind a belső (üveges) vendégtér rendelkezésetekre áll.
Praktikus tanács a szállásfoglalóknak: amennyiben szekszárdi kiruccanást terveztek, foglalásaitok tegyétek meg időben, mert rohamtempóban telnek a vendégszobáink és apartmanjaink. A részletekkel kapcsolatban keressétek a SZÁLLÁS aloldalt, illetve az elérhetőségek alatt megtaláljátok közvetlen telefonszámainkat!
És, fontos! Nagyon köszönjük türelmetek! Úgy érezzük egy igen nehéz időszakon van túl a világ, az ország, ezért bízunk benne, hogy felelősségteljes viselkedéssel, egymásra figyeléssel, törődéssel könnyebben helyre áll a rend.
Várunk benneteket hatalmas szeretettel!!!!
Bodriék
Írja meg kérdését vagy ajánlat kérését:
 

close-link
Bodri hírlevél
Íratkozzon fel hírlevelünkre és tudjon meg többet elsőként pályázati híreinkről, programjainkról és újdonságainkról.
FELIRATKOZOM
close-link
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0