BODRI Optimus Étterem: +36 74 67 67 00 | +36 20 321 39 19 Nyitva H-CS és V:12:00-22:00, P-Sz:12:00-24:00

Csapat

Bodri István

Tulajdonos

István szinte beleszületett a borkészítésbe, hiszen generációs örökségként ível át családjukban a szőlőművelés. Már gyerekként kivette részét a szőlőmunkákból, majd huszonévesen a borok készítésébe is bevonták. Bár ballagási ajándékként is egy kisebb szőlőterületet kapott, a jogi és közgazdasági egyetem más pályára irányította, mígnem 1999-ben visszatért igazi szenvedélyéhez, mely a mai napig tart. István a növekedés érdekében a fontosabb pályázatokkal foglalkozik. Ezek tették lehetővé a 2011-ben avatott új birtoképület létrejöttét, és további fejlesztéseket a tárolótértől a korszerű berendezésekig. A birtok vezetése, a vendégekkel, partnerekkel való kapcsolattartás nem csak főállás, hobbi is számára. Ha ideje van, felmegy a szőlőbe, körbejárja a területeket. Ilyenkor besétál a sorok közé, megnézi, hogyan fejlődnek a növények, végigjárja a kerítést, hogy mit műveltek vele a vaddisznók, szarvasok, megnézi mit csináltak a munkások. Akkor tud a leginkább kikapcsolódni, ha az ültetvényeken gyalogol és gyönyörködik benne.

Mottó: „Csak jó minőségű szőlőből lehet kiváló bort készíteni.”

Urbán Péter

Főborász, Szőlészeti vezető

Péter két éve a Bodri Pincészet főborásza, azonban sokkal régebb óta a csapat és a család tagja, ugyanis István lányának, Orsinak a férje. Otthonosan mozog a Villányi és a Szekszárdi borvidéken is, hiszen Nagyharsányban a Kopár-dűlő lábánál nevelkedett, megjárt több pincészetet a két borvidéken, mint borász és szaktanácsadó. Nem idegen számára Új-Zéland, Franciaország, Törökország, Kalifornia vagy Dél-Afrika sem. Az ott gyűjtött tapasztalatait igyekszik adoptálni magyar környezetbe. Kiváló kollégákkal karöltve fogja össze és irányítja a termelési folyamatot a szőlőtől a palackig.

Mottó: „A szőlő felé alázat, a bor felé tisztelet – ez az én hivatásom.”

Solymos Gergely

Kereskedelmi vezető

Gergő egy külföldi tanulmányúton találkozott először Istvánnal. Bár a borkészítésben és szőlőtermesztésben is van gyakorlata, a kereskedelmi szektor sokkal közelebb áll hozzá. 2008-ban vállalta a borkereskedelem teljes felépítését, míg István és Orsi a fejlesztésekkel és a marketinggel biztosították hozzá a megfelelő a hátteret. Óriási áldozatokkal, komoly munkával és kitartással elérték, hogy a fogyasztók megismerjék a pincészetet és felépítették a Bodri sikertörténetet.

Mottó: „Sikereinket partnereink és fogyasztóink elégedettsége tükrözi.”

Pölöte Norbert

Vendéglátó igazgató

A Bodri birtok vendéglátás részlegének vezetését az indulástól Norbi tartja a kezében. Szakmai tapasztalatai nem csak hogy több évtizedre nyúlnak vissza, de generációs örökség is, hiszen vendéglátós dinasztia sarja. Nem először lát el vezetői feladatokat, pályája során több nagy éttermet és szállodát is igazgatott. Az elmúlt évek alatt Istvánékkal számtalan álmot és tervet valósítottak meg, melyhez nagymértékben hozzájárult a remek csapat, akik stabilan segítik munkáját.

Mottó: „Minden, ami lényeges ebben a szakmában a részletekben rejlik. Igazi pluszt csak a lelkeddel tudsz hozzáadni.”

Makk Norbert

Executive Chef

Norbi eredetileg tengerész szeretett volna lenni, de szülői ráhatásra a vendéglátás felé fordult. Kevésbé titkolt szándéka volt, hogy ha nem lehet tengerésztiszt, akkor majd hajószakácsként járja a vizeket. Ha nem is vizen, de beutazta fél Európát, és magába szívta az írek, olaszok, németek és franciák kultúráját és gasztronómiáját. Hazatérve az Optimus Étterem főszakácsa lett. A konyhát, mely egy külön kis világ a birtokon belül, ő maga álmodta és tervezte meg az utolsó csavarig.

Mottó: „Egy sikeres konyhafőnök mögött egy megbízható csapat áll.”

Írja meg kérdését vagy ajánlat kérését:
 

close-link
Bodri hírlevél
Íratkozzon fel hírlevelünkre és tudjon meg többet elsőként pályázati híreinkről, programjainkról és újdonságainkról.
FELIRATKOZOM
close-link
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0