A csirkemellett megnyitjuk és enyhén kiklopfoljuk. A szeletelt bacon szalonnát egymás mellé helyezve kiterítjük. Rátesszük a csirkemellet, a közepére halmozzuk a kacsamájas tölteléket az aszalt sárgabarackkal, és az egészet felgöngyölítjük. Hagyományos módon bepanírozzuk, majd bő zsiradékban lassan készre sütjük. Mandulás rizzsel tálaljuk.
A Faluhely-dűlőből származó Pinot Noir Válogatás borunkat ajánljuk mellé, melynek vázát leginkább a fajta sajátosságait mutató könnyed, ropogós fűszeresség adja. Aromáiban érezhető az új tölgyfahordó is, de ez épp csak finom fásságban jelentkezik, meghagyva a fajtajelleget. Elegáns, friss, gyümölcsös illata, figyelemre méltó savszerkezete igazán jól fogyaszthatóvá és kedvelhetővé teszi.