BODRI Optimus Étterem: +36 74 67 67 00 | +36 20 321 39 19 Nyitva H-CS és V:12:00-22:00, P-Sz:12:00-24:00
Hozzávalók: fürj, búzagyöngy, vaj, só, póréhagyma, parmezán, húsleves
Elkészítése:
A fürjet 10%-os sóoldatban 5 órán keresztül áztatjuk, majd előmelegített sütőben 145 fokon 40 perc alatt készre sütjük. A búzagyöngyöt sós vízben megfőzzük és leszűrjük. Vajon a póréhagymát üvegesre pirítjuk és ráöntjük a főtt búzagyöngyöt. Forró húslevessel felöntjük, hideg vajkockákat dobunk hozzá, a végén pedig reszelt parmezánnal jól kiforraljuk.
Borajánlat:
Ehhez a fogáshoz Kadarkánkat ajánljuk, mely rózsaborssal megfűszerezett málnás ízvilágával biztosan mindenkit elvarázsolt, és méltó párja ennek a remek fogásnak.
A böngészési élmény fokozása, a személyre szabott hirdetések vagy tartalmak megjelenítése, valamint a forgalom elemzése érdekében sütiket (cookie) használunk. A "RENDBEN" gombra kattintva hozzájárulhat a sütik használatához.