Birtok Kóstolósor
21890 Ft
25 000 Ft feletti rendeléseket díjmentesen szállítjuk házhoz!
A szállítási idő megrendeléstől, illetve előre utalás esetén az utalás beérkezésétől számítva 3-6 munkanap.
A csomag tartalma:
Szekszárdi Olaszrizling „Dűlő” Válogatás (2023)
Szekszárdi Kékfrankos „Dűlő” Válogatás (2021)
Szekszárdi Cuvée „Dűlő” Válogatás (2022)
Szekszárdi Merlot „Dűlő” Válogatás (2021)
Szekszárdi Cabernet Franc „Dűlő” Válogatás (2021)
Szekszárdi Bikavér „Dűlő” Válogatás (2022)

CSATLAKOZZON HŰSÉGPROGRAMUNKHOZ!
Részletekért kattintson a logóra vagy ide. Amennyiben már regisztrált programunkba, úgy kérjük jelentkezzen be, hogy lássa hűségprogramja állását.
Szekszárdi Olaszrizling „Dűlő” Válogatás (2023)
A legelterjedtebb fehérszőlőfajta Faluhelyen különleges bort produkál. A teljes érettségben szüretelt szőlő, a kíméletes feldolgozás, valamint a 12 hónapos 500 l-es hordóban való érlelés teszi egyedivé borunkat. Tömény illat, mely leginkább vadvirágra és petrolra emlékeztet, gazdag beltartalommal párosul. Fogyasztását 12-14 °C fokon ajánljuk sült halak, sült húsok kísérőjeként.
Szekszárdi Kékfrankos „Dűlő” Válogatás (2021)
Csodálatosan mély rubin szín, meggyes, szedres illat és krémes ízvilág jellemzi borunkat, illatban-ízben vaníliás-konyakos felhangokkal. 16-18 °C fokon juhtúrós ételekhez, egy jó kis brassóihoz, rántott májhoz vagy rakott krumplihoz eszményi társnak ígérkezik.
Szekszárdi Cuvée „Dűlő” Válogatás (2022)
Kékfrankos, Merlot és Cabernet fajták házasításából születetett vörösbor. Nagy testű, de leginkább az elegancia sugárzik borunkból, melynek vaníliás, édeskés, fűszeres illata a domináns. Íze bársonyos, érett feketebogyós gyümölcsöket idéz. Vadételekhez, nemes marhahúsból készült ételekhez, érett sajtokhoz ajánljuk fogyasztását 16-18 °C fokon.
Szekszárdi Merlot „Dűlő” Válogatás (2021)
Ez a borunk a szekszárdi Faluhely-dűlőben termett, válogatott minőségű Merlot szőlőből készül. Mély, sötétbe hajló rubin szín, intenzív illat, harmonikus savak jellemzik. Rácponty, jó kis grill ételek és egy camembert biztos jó választás e remek bor mellé, 16-19 °C fokon.
Szekszárdi Cabernet Franc „Dűlő” Válogatás (2021)
A Faluhely-dűlőben termett, válogatott, kitűnő minőségű Cabernet Franc szőlőből készült. Piros cseresznye, szilva és borsos fűszeresség díszíti az érett tanninokra támaszkodó, emlékezetesen szép bort. Bélszín carpaccio, sztrapacska, flekken vagy borjú boldogan társul vele 16-18 °C fokon.
Szekszárdi Bikavér „Dűlő” Válogatás (2022)
A szekszárdi Faluhely-dűlőben terméskorlátozással termelt, Kékfrankos, Merlot, Cabernet és Kadarka szőlőből készült a bor. Sűrű szövésű, tipikus szekszárdi jegyeket hordozó borunk, melyben a gyümölcsjegyek és a fűszeresség szépen elegyedik. Fogyasztását 16-18 °C fokon ajánljuk a markáns, vörös húsból készített étkek mellé.