Kedvenceink Kóstolósor
10690 Ft
25 000 Ft feletti rendeléseket díjmentesen szállítjuk házhoz!
A szállítási idő megrendeléstől, illetve előre utalás esetén az utalás beérkezésétől számítva 3-6 munkanap.
A csomag tartalma:
Irsai Olivér “Emma” (2024)
Szekszárdi Sauvignon Blanc (2024)
Szekszárdi Rozé „Rozi” (2024)
Szekszárdi Cabernet Franc „Franci” (2023)
Szekszárdi Bikavér (2023)
Szekszárdi Cabernet Sauvignon (2023)

CSATLAKOZZON HŰSÉGPROGRAMUNKHOZ!
Részletekért kattintson a logóra vagy ide. Amennyiben már regisztrált programunkba, úgy kérjük jelentkezzen be, hogy lássa hűségprogramja állását.
Irsai Olivér “Emma” (2024)
Friss, fiatalos, kedves száraz fehérbor. Üde gyümölcsösség, könnyű test és alkohol, lágy, de mégis élénk savak jellemzik. Könnyű ételek, elsősorban halak, rákok kiváló kisérője
Szekszárdi Sauvignon Blanc (2024)
Igen érdekes karaktert mutató világfajta, mely a korai szüret végett nagyon friss, lendületes bodzás, grapefruitos jegyeket mutat, élénk, vibráló savakkal. 8-10 °C fokon salátákhoz, fehér húsokhoz és halakhoz ajánljuk.
Szekszárdi Rozé „Rozi” (2024)
Szekszárdi „Rozi” Rozénk a virágmintás család legnépszerűbb tagja. Frissessége, üdesége, málna jegyekben gazdag zamata 6-8 °C fokon teljesedik ki. Fogyasztását friss gyümölcsök, saláták mellé télen-nyáron egyaránt ajánljuk.
Szekszárdi Cabernet Franc „Franci” (2023)
Mély, lilás színnel rendelkező Cabernet Franc borunk. Illatában a cseresznyés és szilvás jegyeket kakaó, csokoládé és pirított mandula díszíti. Igazi jó ivású bor a mindennapokra. Fogyasztását sültek és paprikás ételek kísérőjeként ajánljuk.
Szekszárdi Bikavér (2023)
A Faluhely- és a Gurovica-dűlőkből származó alapborokból készítettük, Kékfrankos és Kadarka alapú házasítás. Rubin színű, koncentrált, mégis eleven bor, ízképében a Kékfrankos meggyessége, és a meggymag aromája uralkodik, az üde gyümölcsösséget finom csokoládés felhangok kísérik. 16-18 °C fokon kemény sajtok, egy jó brassói, erdei gyümölccsel vagy barnamártással készült vadak és marhahúsok kísérője.
Szekszárdi Cabernet Sauvignon (2023)
A Föld egyik legelterjedtebb kékszőlő fajtája a dűlőinkben is kiváló vörösbort eredményez. A kíméletes feldolgozás és a hosszan tartó fermentáció, valamint a hordóban eltöltött idő szép egyensúlyú, illat- és zamatgazdag, harmonikus bort eredményez. Nehezebb ételekhez, gyümölcsmártással készült húsokhoz ajánljuk fogyasztását 16-18 °C fokon.