Kíváncsiság Kóstolósor
16690 Ft
25 000 Ft feletti rendeléseket díjmentesen szállítjuk házhoz!
A szállítási idő megrendeléstől, illetve előre utalás esetén az utalás beérkezésétől számítva 3-6 munkanap.
Bodri Gyöngyözőbor „Gyöngyi” (2024)
Szekszárdi Fehér „Bodrikutya” Cuvée (2024)
Szekszárdi Rajnai Rizling Válogatás (2022)
Szekszárdi Rozé „Rozi” (2024)
Szekszárdi Kadarka (2023)
Szekszárdi „Optimus” Cuvée (2022)

CSATLAKOZZON HŰSÉGPROGRAMUNKHOZ!
Részletekért kattintson a logóra vagy ide. Amennyiben már regisztrált programunkba, úgy kérjük jelentkezzen be, hogy lássa hűségprogramja állását.
Bodri Gyöngyözőbor „Gyöngyi” (2024)
Gyümölcs intenzitása kimagasló, köszönhetően a válogatott illatos gyümölcsöknek. A frissítő buborékok igazán üdévé és izgalmassá teszik. Kiváló aperitifként, akár az ünnepek megkoronázásra, de a hétköznapok lelazításához is elengedhetetlen társ lehet. Fogyasztási hőmérséklete 6-8 Celsius fok, melyen a legideálisabb a buborék és ízlelés harmóniája.
Szekszárdi Fehér „Bodrikutya” Cuvée (2024)
Milyen is egy fehér puli? Határozott, de játékos és kecses. 10 -12 °C fokon ajánljuk, garantáltan nem harap.
Szekszárdi Rajnai Rizling Válogatás (2022)
A Gurovica-dűlő kitűnő adottságokkal rendelkezik, pincészetünk legjobb fekvésű területei közé tartozik. A Gurovica-dűlőben termett, kitűnő minőségű, válogatott szőlőből készült Rajnai Rizling. Kóstolva visszafogott citrusosság jellemzi, mely szépen harmonizál a háttérben megbúvó pörköletlen magvak sokaságával. A korty telt és krémes, határozottságát az erős savkarakterre épülő olajos, minerális jelleg biztosítja. Fogyasztását az ázsiai konyha ételeihez, halakhoz, grillezett sajtokhoz ajánljuk 12-14 °C fokon.
Szekszárdi Rozé „Rozi” (2024)
Szekszárdi „Rozi” Rozénk a virágmintás család legnépszerűbb tagja. Frissessége, üdesége, málna jegyekben gazdag zamata 6-8 °C fokon teljesedik ki. Fogyasztását friss gyümölcsök, saláták mellé télen-nyáron egyaránt ajánljuk.
Szekszárdi Kadarka (2023)
Rubin színű, fűszeres illatú, közepesen telt, gyümölcsös bor. Üde, eleven savaival, karcsú szerkezetével egy nagyon jó ivású, „kérek még”-típusú Kadarka. Fogyasztását 14 °C fokon ajánljuk halászléhez, pörköltekhez, paprikásokhoz.
Szekszárdi „Optimus” Cuvée (2022)
A Selection sorból kiemelt önálló márkanevű csúcsbor, ami a pincészet legjobbjainak a legjobbja. Buja lekváros illat, nagy test, hosszú eltarthatóság jellemző borunkra. Fogyasztását ajánljuk az ünnepi asztalra nagyvadak mellé és nemes húsok kiegészítőjeként 16-18 °C fokon.