BODRI Optimus Étterem: +36 74 67 67 00 | +36 20 321 39 19 Nyitva H-CS és V:12:00-22:00, P-Sz:12:00-24:00
Egy igazán exkluzív vacsoraestre készülünk, különleges Bodri borokkal, november 29-én pénteken a Bodri birtokon. Főszerepben Makk Norbert és Urbán Péter, a két művész, az ételek és a borok megálmodói, akik Finta Viktor moderátor közreműködésével kalauzolnak minket végig az exkluzív menüsoron és osztják meg történeteiket, élményeiket, titkaikat. Az est meglepetése az új Bodri Pezsgő, aminek kóstolása közben Pál László avatja be a résztvevőket a pezsgőkészítés rejtelmeibe.
Érkezés: 18:00-tól
MENÜSOR:
Amuse- Bouche:
Fűszeres kosárka ricottával, lazackaviárral – Bodri pezsgő
Hideg előétel:
Kacsamáj terrine lime zselével, mandula pestoval, mini brióssal – Faluhely Olaszrizling 2022
Meleg előétel:
A mi gnocchink sült paprikás borjúraguval, karottával, peccorino chipssel, ruccolával – Kadarka 2023
Főétel:
Szarvassült burgonyafánkokkal, vajon sütött bébivargányával, vörösbormártással – Dűlő Cabernet Franc 2022
Desszert:
Csokoládés brownie konyakos meggyraguval – Szekszárd Grand 2017
Ha különleges gasztronómiai élményre vágysz, foglalj mielőbb, mert az asztalok száma limitált!
Szeretettel várunk!
Belépő: 29 000 Forint/fő (Megrendelő köteles a belépőjegyet előre megvásárolni)
Megrendelő a jegy megvásárlásával automatikusan hozzájárul a róla készült fotók nyilvánosságra hozatalához.
A rendezvényen résztvevő vendégek részére 10% kedvezményt biztosítunk szállásaink árából.
Asztalfoglalás:
06 74/67-67-00, vendeglatas@bodribor.hu
A változtatás jogát fenntartjuk!
A böngészési élmény fokozása, a személyre szabott hirdetések vagy tartalmak megjelenítése, valamint a forgalom elemzése érdekében sütiket (cookie) használunk. A "RENDBEN" gombra kattintva hozzájárulhat a sütik használatához.