BODRI Optimus Étterem: +36 74 67 67 00 | +36 20 321 39 19 Nyitva H-CS és V:12:00-22:00, P-Sz:12:00-24:00

Étlapok

ÁLLANDÓ ÉTLAPUNK

Érvényes: 2025. május 28-tól

Hideg előételek

Faluhelyi kenegetős
Ajánlott borok: „Rozi” Rozé / Sauvignon Blanc
3850 Ft
Marinírozott grillzöldség füstölt pisztránggal (G(, (L)
Ajánlott borok: „Rozi” Rozé / Sauvignon Blanc „Dűlő” Válogatás
3850 Ft
Tatár beefsteak mustár kaviárral és rántott fürjtojással (L)
Ajánlott borok: Olaszrizling „Dűlő” Válogatás / Rajnai Rizling Válogatás „Gurovica”
4850 Ft
Mozaikolt borjúterrine, dohánymézes pekándió pistou, forró vajas croissant, szarvasgomba infúzió
Ajánlott ital: Bodri Optimus pezsgő 
2800 Ft

Levesek

Vargánya cappuccino kávé olajjal, parmezán sütivel
Ajánlott borok: Fehér Cuvée „Bodrikutya”/Olaszrizling „Dűlő” Válogatás
2450 Ft
Tyúkhúsleves gazdagon (L) 2450 Ft
Bajai halászlé házi gyúrttésztával (Szikiponty filé, belsőséggel)
Ajánlott bor: Kadarka
3850 Ft

Főételek

Falusi rántott csirke házi morzsában panírozva, kacsazsírban sütve, petrezselymes rizzsel, tejfölös uborkasalátával (L)
Ajánlott borok: Chardonnay „Sári” / Pinot Blanc „Bella
4950 Ft
Szénán füstölt rozé kacsamell hibiszkusszal, kávé emulzióval, angolzelleres rizottóval (G)
Ajánlott borok: Tramini „Zsófi”/ Kadarka Fehér „Kati”
5200 Ft
Kemencében sült tarjapecsenye lecsóval, snidlinges omletten tálalva, fokhagymás parázsburgonyával (G)
Ajánlott borok: „Orsi” Rozé / Kadarka
4950 Ft
Borjú bécsi petrezselymes burgonyával, ribizlilekvárral
Ajánlott borok: „Orsi” Rozé /„Fuxli” Siller
5650 Ft
Mentás borsófőzelék borjú stefániával
Ajánlott borok: Sauvignon Blanc / Tramini „Zsófi”
3850 Ft
36 órás marhapofa pirított zöldségekkel és Optimus mártással (G), (L)
Ajánlott bor: Optimus Cuvée
5850 Ft
Lassan párolt báránycsülök rozmaringos- szardellás bulgurral (L)
Ajánlott borok: Cabernet Franc „Dűlő” Válogatás / Syrah „SYR”
5850 Ft
Szarvaspörkölt vargányás vajas galuskával
Ajánlott borok: Bikavér „Dűlő” Válogatás / Kékfrankos „Dűlő” Válogatás
3950 Ft
Pácolt bélszín lángos házi morzsában vajon sütve, medvehagymás burgonyapürével, baconös spárgaköteggel
Ajánlott borok: Sauvignon Blanc „Dűlő” Válogatás / Rajnai Rizling Válogatás „Gurovica”
8800 Ft
Fogas filé sáfrányos, sok zöldséges hajdina rizottóval, citromos barna vajjal (G)
Ajánlott borok: Tramini „Zsófi” / Pinot Blanc „Bella” 
4950 Ft
Rougie kacsamáj édesburgonya és zöldalma golyókkal, calvados mártással, fava babpürével, Szt. Jakab kagylóval (G)
Ajánlott bor: Dubicz Tramini
13500 Ft
Vegán ételek
Curry-s zöldcitromos csicseriborsóragu jázmin rizzsel, póré szalmával (G), (L)
Ajánlott borok: Tramini „Zsófi” / Kadarka Fehér „Kati”
2850 Ft
Spárga „vadasan” mozaikos hajdinával
Ajánlott bor: Sauvignon Blanc
2650 Ft

Saláták

Görög saláta (G)
Ajánlott borok: Rajnai Rizling Válogatás „Gurovica” / Pinot Blanc „Bella”
3200 Ft
Tonhalsaláta (G), (L)
Ajánlott borok: Rajnai Rizling Válogatás „Gurovica” / „Fuxli” Siller
3550 Ft
Cézár saláta
Ajánlott borok: Fehér Cuvée „Bodrikutya” / Chardonnay „Sári”
2800 Ft
Optimus saláta (G), (L)
/saláta mix, koktélparadicsom, uborka, olívabogyó, gránátalma, kacsamell szeletek, mézes- dijoni mustáros dresszinggel/
Ajánlott borok: Pinot Blanc „Bella” / Chardonnay „Sári”
3200 Ft
Tejfölös uborkasaláta

 

1450 Ft
Házi vegyesvágott (G), (L) 1450 Ft
Darabos savanyúság (G), (L) 1450 Ft

Desszertek

Dunai béles aszalt gyümölcsökkel, fahéjas sárgabarack lekvárral
Ajánlott bor: Dubicz Tramini
2450 Ft
Madártej vanília fagyival, Kossuth kiflivel
Ajánlott bor: Dubicz Tramini
1850 Ft
Szekszárdi tál sóskaramellel
Ajánlott kávé: Optimus Cappuccino
2450 Ft
Gyümölcssaláta vegán fagylalttal (G), (L)
Ajánlott bor: Dubicz Tramini
3200 Ft
Fagylalt kehely látványpultból választva
(1 adag: 3 gombóc)
2850 Ft
Kézműves fagylalt (1 gombóc) 800 Ft
Házi sajtok variációja (G)
Ajánlott bor: Sauvignon Blanc „Dűlő” Válogatás
4650 Ft

Szarvasgombás menü

MAKK NORBERT EXCECUTIVE CHEF AJÁNLÁSÁVAL

HIDEG ELŐÉTEL:
Tatár beefsteak szarvasgomba salsával

Ajánlott bor: Olaszrizling „Dűlő” Válogatás 
5850 Ft
LEVES:
Vargánya cappuccino szarvasgomba olajjal, parmezán sütivel
Ajánlott bor:  Fehér Cuvée „Bodrikutya”
3450 Ft
MELEG ELŐÉTEL:
Borsófőzelék szarvasgombás borjú stefániával

Ajánlott bor: Tramini „Zsófi” 
4850 Ft
FŐÉTEL:
Lassan párolt báránycsülök szarvasgombás- szardellás bulgurral

Ajánlott bor: Cabernet Franc „Dűlő” Válogatás 
6850 Ft
DESSZERT:
Szekszárdi tál szarvasgombás csokoládéval

Ajánlott ital: Optimus Cappuccino
3450 Ft
 

Szarvasgombás ételeinket menüben is kérhetik, mely a borokat és kávét is tartalmazza.
Ára: 29.000 Ft
Ételeinket saját szarvasgombáinkkal tálaljuk.

 

Fél adag étel rendelése esetén az étlapon szereplő teljes árak 70%-át számoljuk fel!
Elviteles doboz díja: 250 Ft/db
A számla végösszegére 12% szervízdíjat számolunk fel.

BODRI OPTIMUS ÉTTERMÜNK NYITVA TARTÁSA:
Hétfőtől csütörtökig és vasárnap: 12:00- 22:00
A konyha az étterem zárását megelőző egy órával zár.
Pénteken és szombaton: 12:00- 24:00
A konyha az étterem zárását megelőző másfél órával zár.

10 fő feletti rendezvényeknél kérjen ajánlatot elérhetőségeink bármelyikén!
Ajánlatkérés: vendeglatas@bodribor.hu vagy + 36 74 67 67 00, +36 20 321 39 19

Felhívjuk Kedves Vendégeink figyelmét, hogy kizárólag előre foglalás esetén tudunk garantáltan asztalt biztosítani.

A számla végösszegén felül 12% szervízdíjat számítunk fel.


Szíves megértésüket köszönjük!

Írja meg kérdését vagy ajánlat kérését:
 

close-link
Bodri hírlevél
Íratkozzon fel hírlevelünkre és tudjon meg többet elsőként pályázati híreinkről, programjainkról és újdonságainkról.
FELIRATKOZOM
close-link
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0