ÁLLANDÓ ÉTLAPUNK
Érvényes: 2025. május 28-tól
Hideg előételek |
|
Faluhelyi kenegetős Ajánlott borok: „Rozi” Rozé / Sauvignon Blanc |
3850 Ft |
Marinírozott grillzöldség füstölt pisztránggal (G(, (L) Ajánlott borok: „Rozi” Rozé / Sauvignon Blanc „Dűlő” Válogatás |
3850 Ft |
Tatár beefsteak mustár kaviárral és rántott fürjtojással (L) Ajánlott borok: Olaszrizling „Dűlő” Válogatás / Rajnai Rizling Válogatás „Gurovica” |
4850 Ft |
Mozaikolt borjúterrine, dohánymézes pekándió pistou, forró vajas croissant, szarvasgomba infúzió Ajánlott ital: Bodri Optimus pezsgő |
2800 Ft |
Levesek |
|
Vargánya cappuccino kávé olajjal, parmezán sütivel Ajánlott borok: Fehér Cuvée „Bodrikutya”/Olaszrizling „Dűlő” Válogatás |
2450 Ft |
Tyúkhúsleves gazdagon (L) | 2450 Ft |
Bajai halászlé házi gyúrttésztával (Szikiponty filé, belsőséggel) Ajánlott bor: Kadarka |
3850 Ft |
Főételek |
|
Falusi rántott csirke házi morzsában panírozva, kacsazsírban sütve, petrezselymes rizzsel, tejfölös uborkasalátával (L) Ajánlott borok: Chardonnay „Sári” / Pinot Blanc „Bella |
4950 Ft |
Szénán füstölt rozé kacsamell hibiszkusszal, kávé emulzióval, angolzelleres rizottóval (G) Ajánlott borok: Tramini „Zsófi”/ Kadarka Fehér „Kati” |
5200 Ft |
Kemencében sült tarjapecsenye lecsóval, snidlinges omletten tálalva, fokhagymás parázsburgonyával (G) Ajánlott borok: „Orsi” Rozé / Kadarka |
4950 Ft |
Borjú bécsi petrezselymes burgonyával, ribizlilekvárral Ajánlott borok: „Orsi” Rozé /„Fuxli” Siller |
5650 Ft |
Mentás borsófőzelék borjú stefániával Ajánlott borok: Sauvignon Blanc / Tramini „Zsófi” |
3850 Ft |
36 órás marhapofa pirított zöldségekkel és Optimus mártással (G), (L) Ajánlott bor: Optimus Cuvée |
5850 Ft |
Lassan párolt báránycsülök rozmaringos- szardellás bulgurral (L) Ajánlott borok: Cabernet Franc „Dűlő” Válogatás / Syrah „SYR” |
5850 Ft |
Szarvaspörkölt vargányás vajas galuskával Ajánlott borok: Bikavér „Dűlő” Válogatás / Kékfrankos „Dűlő” Válogatás |
3950 Ft |
Pácolt bélszín lángos házi morzsában vajon sütve, medvehagymás burgonyapürével, baconös spárgaköteggel Ajánlott borok: Sauvignon Blanc „Dűlő” Válogatás / Rajnai Rizling Válogatás „Gurovica” |
8800 Ft |
Fogas filé sáfrányos, sok zöldséges hajdina rizottóval, citromos barna vajjal (G) Ajánlott borok: Tramini „Zsófi” / Pinot Blanc „Bella” |
4950 Ft |
Rougie kacsamáj édesburgonya és zöldalma golyókkal, calvados mártással, fava babpürével, Szt. Jakab kagylóval (G) Ajánlott bor: Dubicz Tramini |
13500 Ft |
Vegán ételek | |
Curry-s zöldcitromos csicseriborsóragu jázmin rizzsel, póré szalmával (G), (L) Ajánlott borok: Tramini „Zsófi” / Kadarka Fehér „Kati” |
2850 Ft |
Spárga „vadasan” mozaikos hajdinával Ajánlott bor: Sauvignon Blanc |
2650 Ft |
Saláták |
|
Görög saláta (G) Ajánlott borok: Rajnai Rizling Válogatás „Gurovica” / Pinot Blanc „Bella” |
3200 Ft |
Tonhalsaláta (G), (L) Ajánlott borok: Rajnai Rizling Válogatás „Gurovica” / „Fuxli” Siller |
3550 Ft |
Cézár saláta Ajánlott borok: Fehér Cuvée „Bodrikutya” / Chardonnay „Sári” |
2800 Ft |
Optimus saláta (G), (L) /saláta mix, koktélparadicsom, uborka, olívabogyó, gránátalma, kacsamell szeletek, mézes- dijoni mustáros dresszinggel/ Ajánlott borok: Pinot Blanc „Bella” / Chardonnay „Sári” |
3200 Ft |
Tejfölös uborkasaláta
|
1450 Ft |
Házi vegyesvágott (G), (L) | 1450 Ft |
Darabos savanyúság (G), (L) | 1450 Ft |
Desszertek |
|
Dunai béles aszalt gyümölcsökkel, fahéjas sárgabarack lekvárral Ajánlott bor: Dubicz Tramini |
2450 Ft |
Madártej vanília fagyival, Kossuth kiflivel Ajánlott bor: Dubicz Tramini |
1850 Ft |
Szekszárdi tál sóskaramellel Ajánlott kávé: Optimus Cappuccino |
2450 Ft |
Gyümölcssaláta vegán fagylalttal (G), (L) Ajánlott bor: Dubicz Tramini |
3200 Ft |
Fagylalt kehely látványpultból választva (1 adag: 3 gombóc) |
2850 Ft |
Kézműves fagylalt (1 gombóc) | 800 Ft |
Házi sajtok variációja (G) Ajánlott bor: Sauvignon Blanc „Dűlő” Válogatás |
4650 Ft |
Szarvasgombás menüMAKK NORBERT EXCECUTIVE CHEF AJÁNLÁSÁVAL |
|
HIDEG ELŐÉTEL: Tatár beefsteak szarvasgomba salsával Ajánlott bor: Olaszrizling „Dűlő” Válogatás |
5850 Ft |
LEVES: Vargánya cappuccino szarvasgomba olajjal, parmezán sütivel Ajánlott bor: Fehér Cuvée „Bodrikutya” |
3450 Ft |
MELEG ELŐÉTEL: Borsófőzelék szarvasgombás borjú stefániával Ajánlott bor: Tramini „Zsófi” |
4850 Ft |
FŐÉTEL: Lassan párolt báránycsülök szarvasgombás- szardellás bulgurral Ajánlott bor: Cabernet Franc „Dűlő” Válogatás |
6850 Ft |
DESSZERT: Szekszárdi tál szarvasgombás csokoládéval Ajánlott ital: Optimus Cappuccino |
3450 Ft |
Szarvasgombás ételeinket menüben is kérhetik, mely a borokat és kávét is tartalmazza.
|
Fél adag étel rendelése esetén az étlapon szereplő teljes árak 70%-át számoljuk fel!
Elviteles doboz díja: 250 Ft/db
A számla végösszegére 12% szervízdíjat számolunk fel.
BODRI OPTIMUS ÉTTERMÜNK NYITVA TARTÁSA:
Hétfőtől csütörtökig és vasárnap: 12:00- 22:00
A konyha az étterem zárását megelőző egy órával zár.
Pénteken és szombaton: 12:00- 24:00
A konyha az étterem zárását megelőző másfél órával zár.
10 fő feletti rendezvényeknél kérjen ajánlatot elérhetőségeink bármelyikén!
Ajánlatkérés: vendeglatas@bodribor.hu vagy + 36 74 67 67 00, +36 20 321 39 19
Felhívjuk Kedves Vendégeink figyelmét, hogy kizárólag előre foglalás esetén tudunk garantáltan asztalt biztosítani.
A számla végösszegén felül 12% szervízdíjat számítunk fel.
Szíves megértésüket köszönjük!