GOURMET ÉTLAPUNK
Borkóstolóval egybekötött gourmet menüsor ajánlatunk
Bodri „Optimus” borvacsoraHIDEG ELŐÉTEL: LEVES: MELEG ELŐÉTEL: FŐÉTEL (2 főétel közül választható): Rozé kacsamell, kéksajtos-körtés rizottó, pekándió DESSZERT: Minden fogás mellé a borok mennyisége fajtánként: 0,5- 0,7 dl
|
25000 Ft |
Szarvasgombás borvacsoraHIDEG ELŐÉTEL: LEVES: MELEG ELŐÉTEL: FŐÉTEL (2 főétel közül választható): Rozé kacsamell, kéksajtos-körtés rizottó, pekándió, szarvasgomba mártás DESSZERT: Minden fogás mellé a borok mennyisége fajtánként: 0,5- 0,7 dl |
29000 Ft |
Hétfőtől csütörtökig és vasárnap: 12:00- 22:00
A konyha az étterem zárását megelőző egy órával zár.
Pénteken és szombaton: 12:00- 24:00
A konyha az étterem zárását megelőző másfél órával zár.
10 fő feletti rendezvényeknél kérjen ajánlatot elérhetőségeink bármelyikén!
Ajánlatkérés: vendeglatas@bodribor.hu vagy + 36 74 67 67 00
Felhívjuk Kedves Vendégeink figyelmét, hogy kizárólag előre foglalás esetén tudunk garantáltan asztalt biztosítani.
A számla végösszegén felül 12% szervízdíjat számítunk fel.
Szíves megértésüket köszönjük!