Inspiráció - Bodri Pincészet, Szekszárd

Optimus Étterem | +36 74 67 67 00 | H - CS és V: 12:00- 22:00 | P és SZ: 12:00- 24:00 | Borászat: +36 74 887 200

Inspiráció

„Bölcsek leszünk, mint a bor, melyet ittunk, s vállvonogatva beszélünk az utókor ítéletéről. Mert minden bölcsesség alja, melyet a magyar hazai borból és a műveltségből tanult, ennyi: szeretni kell az életet, s nem kell törődni a világ ítéletével. Minden más hiúság.”

Márai Sándor, A magyar borokról

Frissítés1.:

Úgy döntöttünk, jól ideteszünk mindenféle frissítéseket, mert közös ügyünk, hogy minél szebb, jobb és megalapozottabb pályaművek születhessenek. Ezek a frissítések csak esetleges iránymutatások, maga a pályázat, a kiírás és az eredeti inspiráció rész VÁLTOZATLANUL maradtak.

Frissítés 2.:

Számtalan „kutyás” logómegoldás születik. Ami nem biztos, hogy baj, de ugyebár a sokaságból nehezebb kilógni (persze érkezett már nagyon egyedi kutyás logóterv). Viszont, amiből kevesebb érkezik, az a lentiekben is megfogalmazott „Bodri és barátai” gondolat, az emberek-közösség-élmények érzetének megteremtése. Logóban, arculatban, összességében. (Pedig ennek megjelenítése/kifejezése fontos szempont lesz az elbírálásnál.

Frissítés 3.:

Aki esetleg nem jut el az oldal aljáig 😊, azok kedvéért ide is leírjuk, hogy érdeklődés esetén lehetőleg ne emailben keressetek bennünket, hanem inkább messenger üzenetben (a Facebook oldalunkról indítva). Így gyorsabb a kommunikáció. Itt a link: https://www.facebook.com/BodriPinceszet/

Frissítés 4.:

Ha a beküldött pályaműved pár (2 munka)nap elteltével sem jelenik meg a szavazható anyagok között, akkor valamiért nem ment át az előzsűrin. Leggyakoribb ok, hogy a logó nívója, eredetisége nem üti át az előzsűri ingerküszöbét. Hamarosan előfordulhat, hogy a briefnek nem megfelelő pályázatok sem kerülnek ki, ahogy az ügyek előrehaladtával egyre szőrösödik a szívünk.

Frissítés 5.:

A nem közzétett pályázatok alkotóinak nem fogunk egyenként visszaírni (elnézést), mert az óriási energia lenne, és nagyban veszélyeztetné a pályázat egyéb ügyeinek menetét. Ha valaki mégis úgy gondolja, hogy „márpedig az övé akkor is jó, és gonosz előzsűri, és igazságtalan élet és miért nem süt a nap!?”, akkor ők egész nyugodtan tegyék fel Facebook(!) oldalunkra, és a közösség majd jól elmondja a véleményét. Lehet, hogy mi is tanulunk belőle. 😊

 

Kedves Pályázók!

A birtokról, a pincészetről, a borokról sok mindent elolvashattok az oldalon, megnézhetitek a fotókat, böngészhetitek az étlapot, ezeket használjátok bátran inspirációként. Minden mást, a tavasz illatát, a hajnal harmatát, Bodri kutya csaholását, a völgy pezsgését, a pincészet varázsát, bámulatos és monumentális boltívek, kúpok és gerendák találkozását, vagy az étterem páratlan hangulatát pedig képzeljétek hozzá 😊, (vagy egyébként gyertek el, nézzétek meg személyesen)!

De – ami talán ennél is érdekesebb – a hangulat, amivel a Bodri birtokán találkozhattok. A völgyben, a dombtetőn, a birtokon, pincében, az asztalnál. Barátok vannak itt, mindenütt. Bodri Istvánnak mindig van egy története, Makk Norbert éppoly jól ismeri a vendéget mint a saját konyháját, a Bodri család – sok generáció – él itt, tőkék, fürtök, borok, hordók és palackok mellett.

Varázslatos hely ez, igazán szép borokkal, Szekszárd hamisítatlan varázsával, mindazzal az őserővel, amit az évszázadok a tőkékbe tettek. Emberek, közösség, élmények, éppen ezért választottuk pályázatunk címéül az alábbi mottót:

„BODRI ÉS BARÁTAI”
Aki úgy érzi, ezt a gondolatot cégérré, logóvá, arculattá tudja tenni, az ne habozzon, pályázzon! Várunk Benneteket szertettel a Pályázaton, és persze a birtokon!

DIZÁJNRA FEL!

Ha kérdésetek lenne a pályázattal, tervezéssel vagy a pincészettel kapcsolatosan, azt kérjük, az FB oldalunkon tegyétek fel. Így a kérdéseket és a válaszainkat is minden pályázó láthatja és esetleg már megválaszolt kérdésekkel sem kell újabb köröket futni. Köszönjük.

Bodri hírlevél
Íratkozzon fel hírlevelünkre és tudjon meg többet elsőként pályázati híreinkről, programjainkról és újdonságainkról.
FELIRATKOZOM
close-link
Írja meg kérdését vagy ajánlat kérését:
 
close-link
Kosár
There are no products in the cart!
Vásárlás folytatása
0