BODRI Optimus Étterem: +36 74 67 67 00 | +36 20 321 39 19 Nyitva H-CS és V:12:00-22:00, P-Sz:12:00-24:00

Inspiráció

„Bölcsek leszünk, mint a bor, melyet ittunk, s vállvonogatva beszélünk az utókor ítéletéről. Mert minden bölcsesség alja, melyet a magyar hazai borból és a műveltségből tanult, ennyi: szeretni kell az életet, s nem kell törődni a világ ítéletével. Minden más hiúság.”

Márai Sándor, A magyar borokról

Frissítés1.:

Úgy döntöttünk, jól ideteszünk mindenféle frissítéseket, mert közös ügyünk, hogy minél szebb, jobb és megalapozottabb pályaművek születhessenek. Ezek a frissítések csak esetleges iránymutatások, maga a pályázat, a kiírás és az eredeti inspiráció rész VÁLTOZATLANUL maradtak.

Frissítés 2.:

Számtalan „kutyás” logómegoldás születik. Ami nem biztos, hogy baj, de ugyebár a sokaságból nehezebb kilógni (persze érkezett már nagyon egyedi kutyás logóterv). Viszont, amiből kevesebb érkezik, az a lentiekben is megfogalmazott „Bodri és barátai” gondolat, az emberek-közösség-élmények érzetének megteremtése. Logóban, arculatban, összességében. (Pedig ennek megjelenítése/kifejezése fontos szempont lesz az elbírálásnál.

Frissítés 3.:

Aki esetleg nem jut el az oldal aljáig 😊, azok kedvéért ide is leírjuk, hogy érdeklődés esetén lehetőleg ne emailben keressetek bennünket, hanem inkább messenger üzenetben (a Facebook oldalunkról indítva). Így gyorsabb a kommunikáció. Itt a link: https://www.facebook.com/BodriPinceszet/

Frissítés 4.:

Ha a beküldött pályaműved pár (2 munka)nap elteltével sem jelenik meg a szavazható anyagok között, akkor valamiért nem ment át az előzsűrin. Leggyakoribb ok, hogy a logó nívója, eredetisége nem üti át az előzsűri ingerküszöbét. Hamarosan előfordulhat, hogy a briefnek nem megfelelő pályázatok sem kerülnek ki, ahogy az ügyek előrehaladtával egyre szőrösödik a szívünk.

Frissítés 5.:

A nem közzétett pályázatok alkotóinak nem fogunk egyenként visszaírni (elnézést), mert az óriási energia lenne, és nagyban veszélyeztetné a pályázat egyéb ügyeinek menetét. Ha valaki mégis úgy gondolja, hogy „márpedig az övé akkor is jó, és gonosz előzsűri, és igazságtalan élet és miért nem süt a nap!?”, akkor ők egész nyugodtan tegyék fel Facebook(!) oldalunkra, és a közösség majd jól elmondja a véleményét. Lehet, hogy mi is tanulunk belőle. 😊

 

Kedves Pályázók!

A birtokról, a pincészetről, a borokról sok mindent elolvashattok az oldalon, megnézhetitek a fotókat, böngészhetitek az étlapot, ezeket használjátok bátran inspirációként. Minden mást, a tavasz illatát, a hajnal harmatát, Bodri kutya csaholását, a völgy pezsgését, a pincészet varázsát, bámulatos és monumentális boltívek, kúpok és gerendák találkozását, vagy az étterem páratlan hangulatát pedig képzeljétek hozzá 😊, (vagy egyébként gyertek el, nézzétek meg személyesen)!

De – ami talán ennél is érdekesebb – a hangulat, amivel a Bodri birtokán találkozhattok. A völgyben, a dombtetőn, a birtokon, pincében, az asztalnál. Barátok vannak itt, mindenütt. Bodri Istvánnak mindig van egy története, Makk Norbert éppoly jól ismeri a vendéget mint a saját konyháját, a Bodri család – sok generáció – él itt, tőkék, fürtök, borok, hordók és palackok mellett.

Varázslatos hely ez, igazán szép borokkal, Szekszárd hamisítatlan varázsával, mindazzal az őserővel, amit az évszázadok a tőkékbe tettek. Emberek, közösség, élmények, éppen ezért választottuk pályázatunk címéül az alábbi mottót:

„BODRI ÉS BARÁTAI”
Aki úgy érzi, ezt a gondolatot cégérré, logóvá, arculattá tudja tenni, az ne habozzon, pályázzon! Várunk Benneteket szertettel a Pályázaton, és persze a birtokon!

DIZÁJNRA FEL!

Ha kérdésetek lenne a pályázattal, tervezéssel vagy a pincészettel kapcsolatosan, azt kérjük, az FB oldalunkon tegyétek fel. Így a kérdéseket és a válaszainkat is minden pályázó láthatja és esetleg már megválaszolt kérdésekkel sem kell újabb köröket futni. Köszönjük.

Írja meg kérdését vagy ajánlat kérését:
 

close-link
Bodri hírlevél
Íratkozzon fel hírlevelünkre és tudjon meg többet elsőként pályázati híreinkről, programjainkról és újdonságainkról.
FELIRATKOZOM
close-link
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0