BODRI Optimus Étterem: +36 74 67 67 00 | +36 20 321 39 19 Nyitva H-CS és V:12:00-22:00, P-Sz:12:00-24:00

Csirkemell kacsamájjal és aszalt sárgabarackkal töltve

Csirkemell kacsamájjal és aszalt sárgabarackkal töltve

palyizsofi_bodri_006A csirkemellett megnyitjuk és enyhén kiklopfoljuk. A szeletelt bacon szalonnát egymás mellé helyezve kiterítjük. Rátesszük a csirkemellet, a közepére halmozzuk a kacsamájas tölteléket az aszalt sárgabarackkal, és az egészet felgöngyölítjük. Hagyományos módon bepanírozzuk, majd bő zsiradékban lassan készre sütjük. Mandulás rizzsel tálaljuk.

A Faluhely-dűlőből származó Pinot Noir Válogatás borunkat ajánljuk mellé, melynek vázát leginkább a fajta sajátosságait mutató könnyed, ropogós fűszeresség adja. Aromáiban érezhető az új tölgyfahordó is, de ez épp csak finom fásságban jelentkezik, meghagyva a fajtajelleget. Elegáns, friss, gyümölcsös illata, figyelemre méltó savszerkezete igazán jól fogyaszthatóvá és kedvelhetővé teszi.

Írja meg kérdését vagy ajánlat kérését:
 

close-link
Bodri hírlevél
Íratkozzon fel hírlevelünkre és tudjon meg többet elsőként pályázati híreinkről, programjainkról és újdonságainkról.
FELIRATKOZOM
close-link
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0