BODRI Optimus Étterem: +36 74 67 67 00 | +36 20 321 39 19 Nyitva H-CS és V:12:00-22:00, P-Sz:12:00-24:00

Kacsa QV

Kacsa QV

121A9959Hozzávalók (4 főre):

  • 2 db kacsacomb
  • 2 db kacsamell
  • 400 g hízott kacsamáj
  • 175 g kukorica dara
  • 100 g vaj
  • 150 ml tej
  • őrölt gyömbér ízlés szerint

 

Elkészítése:

A húsokat kevés zsiradékon, serpenyőben, külön-külön süssük meg, folyamatosan figyeljük, hogy véletlenül se sűljenek túl.

A puliszka elkészítéséhez forraljuk fe a fél liter vizet, adjuk hozzá a tejet és a vajat. Ha ez megvan, lassan keverjük hozzá a kukoricadarát, majd fűszerezzük őrölt gyömbérrel.

Tálalásnál aszalt cseresznyés barnamártást adjunk hozzá, esetleg (ha van otthon) kínáljunk mellé rebarbara kompótot.

 

Faluhely QV_palackBorajánló: 

Ehhez a fogáshoz Faluhely QV borunkat ajánljuk, mely kékfrankos, merlot és cabernet fajták házasításából született. Nagy testű, de leginkább az elegancia sugárzik a pohárból, melynek vaníliás, édeskés, fűszeres illata a domináns. Íze bársonyos, érett feketebogyós gyümölcsöket idéz.

Jó étvágyat kíván Makk Norbert mesterszakács és csapata!

Írja meg kérdését vagy ajánlat kérését:
 

close-link
Bodri hírlevél
Íratkozzon fel hírlevelünkre és tudjon meg többet elsőként pályázati híreinkről, programjainkról és újdonságainkról.
FELIRATKOZOM
close-link
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0