Ünnepi étlap
ÜNNEPI ÉTLAP |
|
Filézett ponty halászlé házi tésztával | 1950 Ft |
Harcsával töltött paprika szarvasgombás paradicsommártással | 4250 Ft |
Kecsege kárpáti módra petrezselymes burgonyával | 6450 Ft |
Lazac steak batátapürével, brokkolival és vajas homoktövismártással |
4250 Ft |
Karácsonyi halastál (2 személyre) Rántott ponty, lazac steak, fogas filé, harcsa nyárs jázmin rizzsel, pirított zöldségekkel és majonézes burgonyasalátával |
3850 Ft |
Töltött káposzta pankó morzsában sütve, kapros tejfölhabbal | 3850 Ft |
Konfitált marha oldalas chilis csokimártással, töltött burgonyával | 4650 Ft |
Ünnepi cassata | 1150 Ft |
Ajánlatunk 2019.12.05-2020.01.03-ig érvényes.
Szeretettel várjuk az ünnepek között is kedves Vendégeinket!
BODRI OPTIMUS ÉTTERMÜNK NYITVA TARTÁSA:
Hétfőtől csütörtökig és vasárnap: 12:00- 22:00
A konyha az étterem zárását megelőző egy órával zár.
Pénteken és szombaton: 12:00- 24:00
A konyha az étterem zárását megelőző másfél órával zár.
10 fő feletti rendezvényeknél kérjen ajánlatot elérhetőségeink bármelyikén!
Ajánlatkérés: vendeglatas@bodribor.hu vagy + 36 74 67 67 00