GOURMET ÉTLAPUNK
Borkóstolóval egybekötött gourmet menüsor ajánlataink
I. Bodri „Optimus” borvacsoraHideg előétel: Kecskesajt mousse kardamomos eperfagyival, kalács ropogóssal |
14500 Ft |
II. Bodri „No.1” borvacsoraHideg előétel: Joghurtos sütőtök terrine vodkás zölddióval és csuka kaviárral |
29 000 Ft |
* Igény szerint a Wagyu marhasteak helyett választható borjúsült currys-fenyőmagos fekete rizs salátával, mangalica szalonnás házi rösztivel, Optimus mártással.
BODRI OPTIMUS ÉTTERMÜNK NYITVA TARTÁSA:
Hétfőtől csütörtökig és vasárnap: 12:00- 22:00
A konyha az étterem zárását megelőző egy órával zár.
Pénteken és szombaton: 12:00- 24:00
A konyha az étterem zárását megelőző másfél órával zár.
10 fő feletti rendezvényeknél kérjen ajánlatot elérhetőségeink bármelyikén!
Ajánlatkérés: vendeglatas@bodribor.hu vagy + 36 74 67 67 00
Felhívjuk Kedves Vendégeink figyelmét, hogy kizárólag előre foglalás esetén tudunk garantáltan asztalt biztosítani.
Szíves megértésüket köszönjük!