Szállás | bodribor.hu

100 hektáros birtokunkon nem csupán bor- és gasztroélményeket kívánunk nyújtani a turistáknak, hanem a pihenni vágyókról sem feledkezünk meg. A “szőlőhegyi romantika” jegyében 25 vendégszobát hoztunk létre, amelyekben egyszerre 65 vendég pihenhet meg az estébe nyúló borozgatások után. A vendégek fogadására továbbá mintegy 500 négyzetméteres aszfaltozott területen helikopteres leszállókat és parkolókat hoztunk létre. Sőt lóval és a biciklivel is lehet már hozzánk érkezni, hiszen stílusos, akácból faragott "lókikötőkkel" és kerékpártárolókkal várjuk a sportos borturistákat.Vendégházak 

 

A Bodri Birtokon jelenleg négy vendégház áll a turisták rendelkezésére összesen 27 szobával, 65 férőhellyel, zárt parkolóval.


A főépületben, az Optimus Étterem felett hét kétágyas szoba található, melyek 2010-től elsőként fogadták a vendégeket. 2013-ban épült a tó túloldalán a 21 főt befogadó vendégház, mely kétágyas és nagyobb légterű családi szobákkal, valamint a földszinten egy hangulatos kandallót magában foglaló közösségi helyiséggel is rendelkezik. 


Mint szinte mindenütt az országban, itt is termálvíz fortyog a föld alatt: 400 méter mélyen 32 fokos vizet rejt a faluhelyi lösz. Az épületben így egy föld alatti kupolás római fürdőt építettünk ki jakuzzival és szaunával, mely folyamatosan az itt megszálló vendégeink rendelkezésére áll, hogy a mindennapi stressz nyomaitól megszabadulhassanak, és kipihenten, felfrissülve térhessenek vissza otthonaikba.

 

2015-ben készült el még további két vendégházunk, melyek szintén a faluhelyi rusztikus környezetbe illeszkedő épületek. A Csötönyi Vendégház a Nagypince szomszédságában, míg a Baranya Vendégház egy kicsit feljebb, a szőlősorok között kínál pihenési lehetőséget. Ezekben a vendégházainkban egy egyágyas, hét kétágyas, egy-egy három-, négy- és ötágyas szobát, valamint egy-egy akadálymentesített szobát is létrehoztunk.  


A szobák a hagyományos népi
stílusjegyeket ötvözik a korszerű technikai megoldásokkal. A bútorok, az ágyak több mint 200 éves restaurált történelmi darabok, míg a vendégházak négy csillagos felszerelési szinttel, wifivel, klímával, LED TV-vel rendelkeznek, egész évben kellemes kikapcsolódást biztosítva a pihenni vágyóknak. Baranya Vendégházunkban egy kétfős infra szauna is található, teraszáról pedig káprázatos panoráma tárul a vendégek elé, ahonnan belátni a teljes Bodri völgyet.Kettő vagy több ágyas elhelyezés: br. 8.600-9.600 Ft/fő/éjszaka.

Egyágyas elhelyezés: br. 12.600-13.600 Ft/fő/éjszaka.

Idegenforgalmi adó: külön fizetendő a helyszínen 18 éves kortól, melynek összege 400 Ft/fő/éj 

Szobaáraink a reggelit tartalmazzák.


Bejelentkezés és ajánlatkérés: vendeglatas@bodribor.hu

 

 

Kedvezményes transzfer lehetőség:

  • Bodri Taxi::Heimann Ferenc 20/9567813 

      7 személyes Opel Vivaro, 3 db kisbusszal folyamatosan szállítja a       vendégeket

  • Gábriel Taxi: 74/414-444 2.200 Forint/alkalom