BODRI Optimus Étterem: +36 74 67 67 00 | +36 20 321 39 19 Nyitva H-CS és V:12:00-22:00, P-Sz:12:00-24:00

Optimus Étterem

Bodri Optimus Étterem

A díjnyertes borok készítése mellett, a kiemelkedő gasztronómiai szolgáltatásra is nagy hangsúlyt helyezünk. Büszkék vagyunk rá, hogy az Optimus étterem, Makk Norbert séf vezényletével, valódi tényező a magyar vendéglátásban.
Az évek során ezt búbos kemencében készült ételekkel, valamint grill- és látványkonyhával tettük még változatosabbá. A fő irányvonal a magyar konyha sokszínűségének bemutatása, kicsit megreformálva, modernizálva. Májustól októberig a tradicionális kemencés- és grill ételeké a főszerep, míg a téli időszak a borvacsorák szezonja.

Éttermünk 5.születésnapjára született meg az Optimus best of étlapja, mely a korábbi 10 étlap 400 ételéből készült válogatás, és leginkább tükrözi a vendégeink ízlését.
A bor és étel harmóniájára különös figyelmet fordítunk, így a Bodri borokhoz leginkább illeszkedő ételpárosítások kerülnek ki Makk Norbert séf kezei alól, aki a kezdetektől fogva erősíti csapatunkat, sőt az Optimus konyháját is ő tervezte meg az utolsó csavarig.

Nálunk, mindig egyedi ételek kerülnek fel az étlapra, olyan különlegességek, melyeket csak nálunk lehet megkóstolni, hiszen séfünk, Makk Norbert találja ki őket. Büszkeséggel tölt el mindannyinkat, ha egy ételének híre megy a kollégák körében és találkozhatunk vele akár Egerben, vagy Sopron környékén.
Törekszünk arra, hogy minél több saját terméket állítsunk elő, így mi főzzük be a szörpöket, a lekvárokat. Mindent, ami a birtokon megterem, felhasználunk a konyhán. A bodzaszörp, a csipkebogyó- és kökénylekvár, valamint a saját termesztésű fűszernövények mellett egy igazi különlegességgel is gazdagodott a birtokon belüli gasztrovonal. Tavaly ugyanis felfedeztünk egy szarvasgomba ültetvényt a birtok mellett elterülő erdőben, mely a génvizsgálat eredménye szerint egy igen értékes és különleges fehér szarvasgomba fajta, ami Magyarországon máshol nem található. Egész évben lehetőség van vezetővel kísért ültetvénybejárásokra, melyet egy szarvasgombás ebéddel vagy vacsorával fűszerezünk meg, amihez a Bodri Pincészet borait kínáljuk fogyasztásra.

Éttermünkben 40 fő foglalhat helyet, ezt a vendégszámot kinti teraszaink tovább bővítik. Konyhánknak akkora a kapacitása, hogy ha a rendezvényközpont teltházas, még akkor is ki tudja szolgálni az a’la carte vendégeit. Bár ebből adódóan a „színfalak mögött” komoly technikai felszereltség áll, az ide betérő vendégek mégis nyugodt, falusi közeggel találkozhatnak. A belső tereket a birtok hangulatához illő bútorok díszítik: 200 éves gerendából kialakított pult, kézműves lámpák, tölgyfa asztalok és székek.

TEKINTSE MEG ÉTLAPJAINKAT

BODRI OPTIMUS ÉTTERMÜNK NYITVA TARTÁSA:
Hétfőtől csütörtökig és vasárnap: 12:00- 22:00
A konyha az étterem zárását megelőző egy órával zár.
Pénteken és szombaton: 12:00- 24:00

A konyha az étterem zárását megelőző másfél órával zár.
10 fő feletti rendezvényeknél kérjen ajánlatot elérhetőségeink bármelyikén!
Ajánlatkérés: vendeglatas@bodribor.hu vagy + 36 74 67 67 00

Felhívjuk Kedves Vendégeink figyelmét, hogy kizárólag előre foglalás esetén tudunk garantáltan asztalt biztosítani.
Szíves megértésüket köszönjük!

Írja meg kérdését vagy ajánlat kérését:
 

close-link
Bodri hírlevél
Íratkozzon fel hírlevelünkre és tudjon meg többet elsőként pályázati híreinkről, programjainkról és újdonságainkról.
FELIRATKOZOM
close-link
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0