BODRI Optimus Étterem: +36 74 67 67 00 | +36 20 321 39 19 Nyitva H-CS és V:12:00-22:00, P-Sz:12:00-24:00

ÉPP AZ ESKÜVŐTÖK SZÁMÁRA KERESITEK A TÖKÉLETES DÍSZLETET? VAGY CÉGES CSAPATÉPÍTŐT SZERVEZEL, ESETLEG KÜLÖNLEGES KONFERENCIA HELYSZÍNT KERESEL, AHOL EGYÜTT VAN MINDEN: TEREM, TECHNIKAI FELSZERELTSÉG, KIMAGASLÓ GASZTRONÓMIA, SZÓRAKOZÁSI LEHETŐSÉG ÉS SZÁLLÁS? A FESTŐI SZÉPSÉGŰ KÖRNYEZETBEN TALÁLHATÓ BODRI BIRTOK CSODÁLATOS HELYSZÍNE LEHET ÉLETETEK NAGY NAPJÁNAK VAGY EGY EMLÉKEZETES ÉS ÉLMÉNYDÚS CÉGES RENDEZVÉNYNEK IS.

KONFERENCIÁK

Legyen szó többszáz fős konferenciáról, vagy bármilyen más céges rendezvényről, a Bodri Pincészetnél minden adott, hogy a program sikeres, emlékezetes és professzionális legyen. Korszerű rendezvénytermekkel, kimagasló technikai felszereltséggel, kiváló catering szolgáltatással, és rutinos rendezvényes csapattal állunk a cégek és vállalkozások rendelkezésére.

CSAPATÉPÍTŐ PROGRAMOK

Egy csapatépítő tréning esetében a jó helyszínválasztás már félsiker! A Bodri Pincészetnél segítünk, hogy munkatársaik valóban egy csapattá kovácsolódjanak! Az indoor-, outdoor csapatépítő programokról, kalandjátékokról, valamint a különböző élménytúrákról az az ESCAPE CLUB tagjai gondoskodnak.

Írja meg kérdését vagy ajánlat kérését:
 

close-link
Bodri hírlevél
Íratkozzon fel hírlevelünkre és tudjon meg többet elsőként pályázati híreinkről, programjainkról és újdonságainkról.
FELIRATKOZOM
close-link
Bevásárlókosár
Nincs termék a kosaradban!
Vásárlás folytatása
0